keskiviikkona, syyskuuta 23, 2009

Karkki, pieru, ikkunaverho, sipulirengas, kanttarelli, suppilovahvero....

Älkää kysykö mistä otsikko. Saatan vastata. Ihan ensimmäiseksi kiitän biisitaisteluun osallistuneita. Kiva kun teitäkin vielä on. Viikatehan sen voitti jos ei enää muutoksia ilmaannu.

Tämä viikko on enää koulua ja sitten alkaa harjoittelu. Nuorisopsykiatrinen osasto kutsuu minua biljardia pelaamaan. Kaksi koetta tällä viikolla tosin on. Tänään oli ensimmäinen. Aiheena oli vuorovaikutussuhteet, masennus ja skitsofrenia. Ihan hyvin tuntui menevän, ainakin kirjoitin paljon ja tuntui että siinä jotain tolkkuakin oli. Huomenna on vuorossa toinen koe. Lakijutuista. Ei mikään lempiaiheeni ja en ole lukenut juurikaan lainkaan ollenkaan hyvin vähän. Onneksi se on ryhmäkoe. On aina helpompaa kun saa lyödä kaksi viisasta päätä, tai tyhmää päätä, tai tyhmän ja viisaan pään, yhteen. Ja huomenna pistellään vähän piikkiä pakaroihin. Ai niin. Tänään meinasin ensimmäistä kertaa hajota koulujuttuihin tänä lukukautena. Puhuttiin opinnäytetyöstä ja ei oikein tuntunut keksivän mitään miten ja mistä sen tekisi. Ei hajoaminen onneksi kauaa kestänyt. Eipä tuo opinnäytetyö täällä nyt mitenkään ylitsepääsemättömän laaja tarvitse olla.

Perjantai onkin sitten vapaa ja silloin suunnistaan pitkästä pitkästä pitkästä pitkästä pitksästä pistkästä piskätsä pistäkä pikätsä aikaa keikalle. Seinäjoelle suunnistan katsomaan ja kuuntelemaan Ensiferumia ja Metsatölliä. Yöpyminen tapahtuu erään nimeltämainitsemattoman Thundercatin luona nimeltämainitseman Mannisen kera. Voi tulla mukava reissu. Tai ei nyt mukava mutta reissu nyt kuitenkin. Ei olekaan pitkään aikaan tullut vanhojen huonojen aikojen kavereiden kanssa tehtyä mitään.

Mutta nyt pidemmittä puheitta lueskelemaan ja jossain vaiheessa nukkumaan. Ihanuutta on kun saa aamulla nukkua yhdeksään asti kun koulu alkaa vasta kymmeneltä.

Hetki sitten humppa soi: Pink: Fingers
Humpastalainattua: En lainaa kun vaikuttaa niin hävyttömiltä nuo sanat jos olen oikein ymmärtänyt.

Elämässäopittua:
"Sosiaali- ja terveydenhuollon, opetustoimen, nuorisotoimen, poliisitoimen ja seurakunnan tai muun uskonnollisen yhdyskunnan palveluksessa tai luottamustoimessa olevat henkilöt sekä muun sosiaalipalvelujen tai terveydenhuollon palvelujen tuottajan, opetuksen tai koulutuksen järjestäjän tai turvapaikan hakijoiden vastaanottotoimintaa tai hätäkeskustoimintaa taikka koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaa harjoittavan yksikön palveluksessa olevat henkilöt ja terveydenhuollon ammattihenkilöt ovat velvollisia viipymättä ilmoittamaan salassapitosäännösten estämättä kunnan sosiaalihuollosta vastaavalle toimielimelle, jos he tehtävässään ovat saaneet tietää lapsesta, jonka hoidon ja huolenpidon tarve, kehitystä vaarantavat olosuhteet tai oma käyttäytyminen edellyttää lastensuojelun tarpeen selvittämistä."

Ei kommentteja:

generated by sloganizer.net