sunnuntaina, syyskuuta 06, 2009

Jos ei viina ja terva ja hauta auta?

Viinaa en juo. Tervasta keuhkoni eivät täyty. Hautakin saa odottaa. Mutta enpä minä apua nyt tarvitsekaan. Tyytyväinen olen elooni täällä päällä maan. Maalla oli mukavaa vaikka mitään ei oikein tehtykään tai ehkä juuri siksi. Ruokaa, saunaa, Aliasta (on kyllä hauska peli, nauraa saa), Dexteriä... Huomenna vielä vapaa päivä ja silloin pitäisi tehdä kouluhommia ettei taas ala kerääntymään tekemättömiä töitä. Nyt nautin kuitenkin hyvästä musiikista Viikatteen sinkun muodossa.


Humppa Soi: Viikate: Humppalaki (Eläkeläiset coveri)

Humpastalainattua:

"Humppalaki täällä on se laki mahtavin"

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miten ihminen voikaan olla niin iloinen ja onnellinen toisen puolesta! Monta kertaa aiemmin kun sulla oli mieli maassa mietin että miten joku on onkaan voinut jättää noin kiltin ja huomaavaisen miehen. Ja tuli ihan ittellekin pahamieli sun puolesta. Nyt kun kirjoitustyyli on muuttunut niin aina kääntyy suupielet täälläkin ylöspäin kun lukee sun juttujas. Ja olen vilpittömästi iloinen siitä että oot löytäny oman alan koulutukseen! Ja se ihana tyttökin on löytynyt sun rinnalle ja oikean kultakimpaleen onkin tyttös löytänyt! No meneepäs hempeeks, no mut pointtina oli se että olen onnellinen sun/teidän puolesta!

-S-

Wille kirjoitti...

Lämmittää ihan mieltä kuulla tuollaista. Mitä tuohon sanoa? Kiitos. Kyllähän täällä ehdittiinkin jo synkistellä ihan tarpeeksi joten nyt on lupa tosiaan vaikka hempeillä.

generated by sloganizer.net