perjantaina, maaliskuuta 06, 2009

"Tättärää"

Vesi tippuu parvekkeen kaiteelle. Istun sängyllä ja tätä kirjoitan. Välillä Windows Live Messenger ilmoittaa olemassa olostaan pienellä piippauksella ja tiedän että keskustelukumppanini on sanonut minulle jotain. Pyykkikone pitää itsestään ääntä kylpyhuoneessa ja suussa maistuu vielä kahvi.

Aamulla kävelin kouluun iskelmän soidessa mp3-soittimestani. Koulussa meille annettiin informaatiota ensi maanantaina alkavasta kotipalveluharjoittelusta. Itsehän en kotipalveluun kuitenkaan mene koska niitä paikkoja ei kaikille riittänyt joten minut laitettiin sotainvalidien palvelutaloon. Tänään kävin jopa katsomassa missä paikka on jotta maanantaina sinne sitten yhdeksäksi osaan mennä. Koulusta jouduin (pääsin) lähtemään aikaisemmin pois koska lupasin lähteä "luokkakaverini" kissaa pitämään kiinni kun se vietiin eläinlääkäriin. Siis kissa, ei kaverini. Ja tulipa sitä sen reissun jälkeen käytyä vielä vähän roskaruokaa syömässä. No eilen tuli onneksi käytyä uimassa vaikka enemmän kyllä viihdyin porealtaassa kuin ihan uimassa.

Viikonlopulle ei ole vielä mitään suuria suunnitelmia. Uimassa voisi käydä uudestaan, leffoja vois katella, Manninenkin ehkä voi tulla pyörähtämään... No ainakin täällä Kokkolassa tämän viikonlopun olen. Ihan mukavaa kyllä pitkästä aikaa ihan vetää henkeä kun viime lomapäivän jälkeen on ollut 6 työpäivää ja 5 koulupäivää.

Tämä teksti on muuten järjestyksessään 600. Pitäisikö sitä jotenkin juhlia. Öö. Ei.

Humppa Soi: Kapteeni Kid ja merkkarit: Kapteeni Koukku
Humpastalainattua: "Oli kapteeni Koukku julma mies, huraa huraa"

Elämässäopittua: Opettajat osaa kyllä kuittailla.

Ei kommentteja:

generated by sloganizer.net