maanantaina, maaliskuuta 23, 2009

Jumala kirjoitetaan isolla alkukirjaimella!

Otsikko on hämäystä. En ala nyt Jumalasta puhumaan, enkä uskosta. Vaikka se tärkeä aihe onkin niin en ala täällä siitä puhumaan. Usko ja seksi ovat edelleenkin aiheet joista en täällä puhu. On kyllä muitakin aiheita joista en puhu, esim. formulat, jalkapallo, autot, ryyppyreissut. En siis puhu täällä mistään miehisistä aiheista. Paitsi ehkä Vimpelin Väinämöisestä. Hieno mies. Hiljainen hetki hänelle.

Näin meni hiljainen hetki. Nyt voidaan puhuakin jostain muusta. Vaikka pyykinpesusta. Silittäminen on mielenkiintoista. Joskus se sujuu hyvin ja joskus taas ei onnistu millään. Housujen prässääminen ainakaan ei minulta oikein suju. Mutta mankelointi. Se onnistui hyvin kun sitä ensimmäistä kertaa eilen kokeilin. Pitää vaan olla varmat otteet ja luottaa että se onnistuu niin kyllä se siitä, pätee muuten moneen muuhunin asiaan kuin pyykkihuoltoon. Kylläpäs nyt puhun nössöjä asioita. Jos osaisin hävetä niin häpeäisin. Punastua kyllä osaan.

Nyt puhun arjestani. Tänään olen viettänyt vapaapäivää ja väänsin näyttösuunnitelman valmiiksi. Viikonlopun olin töissä. Lauantaina kävin HB:n keikalla. Oli kyllä aivan mahtavaa pitkästä aikaa käydä kuuntelemassa elävää musiikkia. Että minä rakastankin sitä. En minä yleensä paljon ulkoisesti sitä näytä mutta sisältäni olen aivan ekstaasissa kun pääsen näkemään ja kuulemaan hyvää musiikkia. Keikan jälkeen ajeltiin hieman ja muutenkin vieteltiin aikaa kavereideni kanssa. Kirkossakin kävimme nuorten messulla ja ehtoollisella. Ilta päättyi kuinkas muutenkaan kuin ABC:lle. Siellä tuli kyllä eilenkin pyörähdettyä. Olemme varmaan aika lailla kanta-asiakkaita siellä. Tosin viime aikoina en ole edes ostanut sieltä mitään kun ei ollut rahaa. Nyt soi muuten taustalla Soundi 2008 levyltä Ironica. Tulee mieleen Twilightning. Hmm. Tämähän on hyvää. Antti Kleemolakin on hyvää. Ja Pahat Agentit. Ja Klamydia. Niin ja tietenkin Nightwish ja Sonata Arctica. Niin ja Helloween. Ja Gamma Ray. Eläkeläiset. The Pogues. Kaija Koo. Tarot. Metsatöll. Megadeth. MIKKO ALATALO. AAAHHH. IHANAA. No niin. Meinaa taas karata joten jalat takaisin maahan ja lopetan kirjoittamisen tällä kertaa tähän. Olenkohan koskaan lopettanut kirjoittamista kesken lau

Humppa Soi: Ironica: All That I Drain

Elämässäopittua: Ehkä kauneinta mitä minulle on nainen sanonut: "Sinä tulet mieleeni aina kun kuulen mainittavan Mikko Alatalon."

8 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Jos nyt ihan rehellinen saa olla, niin mäkin ajattelen lähes poikkeuksetta sua nykyään, kun Mikko Alatalo jostain putkahtaa. Ja sehän putkahtaa. Se on kuin sellainen peli, jossa lyödään myyrää nuijalla ja aina se vaan nousee uudestaan jostain kolosesta.

Wille kirjoitti...

Hehee. Kohta alat huomaamatta tykästymään siihen ja kohta Mikko on vienytkin koko käden pikkusormen sijasta.

Jensku kirjoitti...

Joo siis ei voi oll aattelematta sua, jos kuulee nimen Alatalo Mikko.

Itse en kyl henk.koht. hänestä pahemmin välitä :D.

Thundercat kirjoitti...

http://www.youtube.com/watch?v=esxG0ThW_8E

manninen kirjoitti...

Onkotoi uus soundilevy? Oliko siinä muka Pahoaj Agentteja?

Wille kirjoitti...

Ei ole uus soundi levy. Uusi levy ja pari lehteäkin hukkuivat postin ihmeelliseen maailmaan. En siis pysty vastaamaan onko uudella levyllä Pahoja Agentteja.

manninen kirjoitti...

No voihan pylly! Sun pitää mennä ja vaatia posti tilille. Aloita yhdenmiehen sota niin kauaksi aikaa kun ne hommaa sulel uuen levyn

Anonyymi kirjoitti...

jee, ironica on kyllä ihan loistava!!! :)

generated by sloganizer.net