keskiviikkona, maaliskuuta 04, 2009

"Taisteluista suurimman käyt sisälläsi"

Nyt on kyllä ennätyspitkä tauko ollut kirjoittamisesta. Pahoittelen sitä. Lähinnä pahoittelen itselleni koska enitenhän minulle tästä kirjoittamisesta on hyötyä. Sitä jotenkin pystyy paremmin järjestelemään ajatuksiaan kun kirjoittelee puuta heinää ja joskus muutamaa vesiperääkin. Mitä minä sitten olen tässä viime aikoina tehnyt?

Vuodeosastoharjoittelu päättyi sunnuntaina iltavuoroon ja maanantaina jatkui koulussa käyminen. Harjoittelu meni hyvin. Viihdyin. Olihan se sellaista vaippojen vaihtelua, verenpaineen mittaamista, potilaiden kääntelyä, syöttelyä yms. Ei mitään kovin vaikeaa ja kun sairaalamaailma oli jo tuttu edellisistä harjoitteluista niin ei ihan niin paljon uutta ollut vastassa. Kesätöitäkin innostuin kyselemään sieltä mutta eivät vielä uskaltaneet luvata mitään. Lupasivat ottaa yhteyttä maaliskuun aikana miten käy. Olis kyllä hienoa saada jotain hommaa mistä rahaa saisi. Meinaa olla tili koko ajan miinuksella.

Koulussa alkoi nyt mielenterveyden kuntouttamis kurssi ja se vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta. Mitä enemmän siitä kuulee sitä enemmän tuntuu että valitsin ihan oikein koulutusohjelmani kun mielenterveys ja päihdetyöhön suuntaudun. Tänään tehtiin harjoitus siitä miltä tuntuu kun kuulee ääniä. Olis se varmaan vaikeaa elää sen kanssa jos koko ajan joku kuiskis korvaan. Ei ihme että siihen väsyy.

Vapaa-ajat kuluu lähinnä täällä Kokkolassa kun ei ole edes varaa matkustella pois täältä. Ei siinä mitään. Kyllä minä täällä viihdyn. Onhan minulle tännekin kavereita jo jostain ilmaantunut.

No tulipa sitä nyt jotain edes turistua.

Humppa Soi: Die Toten Hosen: Eisgekühlter Bommerlunder

Elämässäopittua: Sain jostain stressilomakkeesta lähemmäs 500 pistettä ja yli 300 oli kai huolestuttavan raja. Onkohan minulla sitten stressiä? Hyvä että tuli tehtyä, muuten en olis tuotakaan tiennyt.

P.S. Tiedättekö mistä otsikko?

7 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

En tiedä, mutta veikkaan Mikko Alataloa. :D

Wille kirjoitti...

Hieno arvaus vaikka ei oikeaan osunutkaan. Mikko Alatalon nimeä ei kuitenkaan voi koskaan mainita liikaa.

Mimmu kirjoitti...

Jostain leffasta?

Wille kirjoitti...

Mimmu oikeilla jäljille. Itse asiassa leffan kannessa lukee näin.

Anonyymi kirjoitti...

Hämähäkkimiehessä!!!

Ps. Kiva kun tuntuu siltä, että olet oikealla tiellä. Siis tuolla valitsemallasi tiellä. (Olipa selkeää.) Mutta hyvähyvä kuitenkin! :)

Anonyymi kirjoitti...

Unohtui ihan kirjoittaa enempi tosta hämiksestä.
"The greates battle lies within." Kiinnitin juurikin tuohon lauseeseen joskus huomiota, koskapa se on minusta hienosti sanottu.

Wille kirjoitti...

Hämismiehestäpä hyvinkin. Hyvä Sirtsu. Ja tällä tiellä ainakin vielä viihdyn. Ja sitten jos en jatkossa viihdy niin sitten taas jotain muuta.

generated by sloganizer.net