torstaina, maaliskuuta 12, 2009

"Mä huusin omaan korvaani: Olenko turtunut?"

Ja iltavuoro taas edessä. Mukavaa kun saa nukkua aamulla pitkään mutta typerää kun menee koko päivä niin ettei ehdi oikein tehdä mitään. No tänään olen ollut kyllä ahkera ja sain imuroitua. Seuraavaksi olisi vuorossa aamupala/lounas. Makaronia ja spagettia. Lihaa ei ollut varaa ostaa mutta onneksi töissä saa sitten syödä oikein kunnon päivällisen. Hieman köyhästi joudun nyt elämään mutta ei auta. Kyllä minä pärjään. Harmittaa vaan kun haluaisin ostaa Nightwishin uuden Made In Hong Kong CD/DVD:n. Mutta tilillä olevalla 14 sentillä ei sitä oikein taida saada.

Huomenna olisi aamuvuoro ja täytyy nousta kiitettävän aikaisin kun se alkaa seitsemältä ja matkaan menee 20 minuuttia. Ja sitten olisi vielä alkukeskustelu opettajan kanssa. Taas pitäisi kaiken maailman lappuja täytellä harjoittelusta. Itsearviointia ja näyttösuunnitelmaa ja lääkehuollon tehtävää. Ja sitten jotain moodle-tehtäviäkin kai pitäisi tehdä. Ja taitaapa olla joku rästiin jäänyt kirjallinen tehtäväkin tekemättä. Ei jaksa kuitenkaan ressata. Stressi nostaa vaan verenpainetta.

Humppa Soi: Mikko Alatalo: Kasetti loppuu
Humpastalainattua:
"Sinä vain hymyilit silmilläsi mulle,
ja sanoit minun tulleen aivan äsken pyhäkoulusta."

Elämässäopittua: Minähän opin pesemään pyykkiä, silittämään ja varmaan jopa mankeloimaan tuolla harjoittelussa.

4 kommenttia:

manninen kirjoitti...

Jätkästä tulee oikea kodinhengetär! Mahtavaa, voit sitten opettaa muakin...

Wille kirjoitti...

Tottahan toki. Voin perustaa vaikka yksityisen kodinhoitokoulun.

manninen kirjoitti...

Tekasin sulle helvetinkoleen musiikkikokonaisuuden. Pientä säätelyä vaille ja se olis valmis postitettavaksi. Ilmottelehan jotenkin osoitteesi nii laitan ehkä jossainvaiheessa lähetyksen tuleen...

Wille kirjoitti...

Kiitos. Pistän viestillä osoitteeni. En malta odottaa.

generated by sloganizer.net