torstaina, tammikuuta 01, 2009

Uutta ja ihmeellistä

Tai sitten ei.

Eilen leivoimme pitsaa ja katsoimme Mannisen kanssa Viikatteen DVD:n. Oli muuten hyvää pitsaa ja aivan mahtava DVD. Sai nauraa. Ung Man Anonym!

Illalla kävimme Saarijärvellä katsomassa NMB:tä. Sitä lämmitteli Lumina Polaris joka oli ihan kelpo rockia. NMB tosin päihitti sen mennen tullen. Tykkäsin keikasta erittäin paljon. On sillä vaan hyviä biisejä: Suljettu/Poissa, Risti, Paha, 7 oikein, Lunta ja pakkasta... Lista on loputon. Tai itse asiassa kyllähän sen on pakko jossain vaiheessa loppua. Edes Mikko Alatalo ei pysty tekemään loputtomasti biisejä.

Ja puhelinsoitto keskeytti kirjoittamiseni joten jatkan tätä joskus toiste...

Ja nyt koittaa se "joskus toiste". Ylläolevan siis kirjoitin eilen 1.1.2009 ja nyt kirjoitan tätä siitä vuorokausi eteenpäin. Tänään en ole tehnyt juuri mitään. Telkkaria katsonut ja hetkinen, teinhän minä. Minä tein yhden koulutehtävän joka piti palauttaa ennen joululoman alkua ja jonka ehdoton deadline on ensi keskiviikkona jolloin alkaa taas se jota opiskeluksi kutsutaan. Se jota ei kutsuta opiskeluksi alkaakin sitten maanantaina. Tällä viittaan siihen että maanantaina palaan taas Kokkolaan. Sinne vähän onkin jo ikävä. Olen tainnut kotiutua sinne siis ihan hyvin.

Vaikka mielelläni tänne kirjoittelisinkin niin nyt pyörii taas sen verran ajatukset päässä ettei saa mitään järkevää lausetta niistä muodostettua joten lopettelen kirjoittelun tältä kerralta tähän.

Humppa Soi: Terapia: Punainen pipo
Humpastalainattua:
"Mitä meistä tuleekaan?
Minne elämä kuljettaa?
Paljon sitä mitä toivoin ei koskaan tapahtunutkaan
Ja paljon sitä mitä pelkäsin nurkan takana todellakin odotti"

Elämässäopittua: Mannisella on seksikäs punainen pipo.

4 kommenttia:

Jensku kirjoitti...

Ooo mua harmittaa ku en päässy kattoo NMB:ä :(

Wille kirjoitti...

Mietittiinkin että ootko siellä mutta ei näkynyt. No jos en väärin muista niin NMB on Alajärvellä helmikuussa. Sinnehän vois yrittää.

Jensku kirjoitti...

Hei joo niin onki, yks mun kaveri kerto! Kuningasrokissa. Sinne vois yrittää tähdätä joo! Olis kyl siistii nähä se taas

Thundercat kirjoitti...

Viikate DVD on kyllä parhautta :) Vi Kåte!

generated by sloganizer.net