sunnuntaina, tammikuuta 25, 2009

Että sellaista

Lauantaina oli toisen mummon hautajaiset. Molemmat mummoni kuolivat viime vuonna mutta tämän toisen mummon hautajaiset siirtyivät tämän vuoden puolelle. Oli ihan kauniit hautajaiset. Onnistuin jopa olemaan mokaamatta kantajan pestiäni. Kaikki meni hyvin. Ruokakin oli hyvää ja mukava oli nähdä sukulaisia vaikka iloisimmissa merkeissä olisi ollut ehkä vielä mukavampi. Takkien kanssa tosin tuli hieman sekoiltua. Minulla oli isäni takki ja se oli vähän reilun kokoinen. Ei se mitään mutta isälläni oli minun takki ja se taisi olla vähän liian pieni. Huomattiin asia vasta kun hautajaiset oli ohitse.

Tänään sitten taas palasin tänne Kokkolaan ja ensi viikko tuo tullessaan muutaman kokeen. No kun viikon vielä jaksaa niin sitten alkaa taas harjoittelu. Ihan mukavaa vaihtelua vaikka vähän tietenkin jännittää aina aloittaa uusi harjoittelu. Tuntuu ettei osaa mitään.

On minulla jotain muutakin kerrottavaa. Ostin nimittäin kaksi levyä Turisasta. On muuten hyvää musiikkia. Suosittelen. Tässä makupala:



Turisas: To Holmgard And Beyond

Elämässäopittua: Ei pokeri edelleenkään ole minun lajini.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä Turisas on LIVENÄ? AHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHa

Mimmu kirjoitti...

Mäpäs katselin tänään Kokkolaa junanikkunan läpi :)

Wille kirjoitti...

Manninen: Ja J.M.K.E. Eiku. Se olinkin minä joka sen oli nähnyt.

Mimmu: Näyttikö hyvältä? Näkyikö kynittyä kiharapäätä joka kovasti yrittää saada kiharoitaan takaisin?

Mimmu kirjoitti...

Samaltahan se Kokkola näytti, kuin aina ennenkin. Ihan kivalta kaupungilta. Ois joskus kiva tutustua siihen paremminkin. :)

Koetin vilkuilla kovasti, mutta ei näkyny ketään tuttuja :(

generated by sloganizer.net