keskiviikkona, toukokuuta 23, 2007

A Tout Le Monde

Olette tietenkin lukijat ja lukijattaret ihmetelleet missä olen kun ei tänne tekstiä synny. No minäpä kerron miten alkuviikkoni on mennyt.

Maanantai aamuna heräsin siinä yhdentoista pintaan, söin, kävin suihkussa ja hieman räpläsin konetta. Sitten työharjoitteluun. Matkalla melkein aiheutimme kolarin rekan ja parin vastaan tulevan auton kanssa. Onneksi kun ohituskaista loppuu niin kaistojen välissä on vielä koroke ettei tarvitse vastaantulijoiden alle ajaa.
Illalla harjoittelusta päästyäni grillin kautta asuntolaan ja Shangairinki pystyyn. Puolen yön jälkeen nukkumaan ja aamulla seitsemäksi sairaalaan potilaita hoitelemaan. Siinä sitten kävi vielä niin että tein iltapäivänkin töitä, ihan rahalla ja illalla samat kuviot, ilman shangaita ja kavereita.
Tänä aamuna sitten taas harjoitteluun ja sieltä sitten tänne kämpille.

Tuo oli piristävä lisä köyhän miehen arkeen kun sai oikein palkallista työtä vähän tehdä. Innostuin sitten niin että pyysin kaverini ostamaan minullekin lipun Saunaan Megadethiä katselemaan ja kuuntelemaan.
Perjantaikin on sitten ehkä vapaa joten saa nähdä palailenko vielä tänne ennen ensi viikkoa, joka on muuten viimeinen viikkoni Tampereella tänä keväänä. Käyn toki silloin tällöin täällä mutta en niinkään kouluasioissa. Eikä muuten haittaa yhtään että kohta on kesäloma.

Humppa Soi: Megadeth: Addicted To Chaos
Humpastalainattua: "Am I a weak man, are you feeling strong?"

Netistänapattua: Kyllä tämä vielä vähän oudolta kuulostaa mutta eiköhän tähänkin korva totu kun pääsee kunnolla kuulemaan.

17 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Oudolta joo, mutta äärimäisen hyvällä tavalla oudolta!

Wille kirjoitti...

En moittinutkaan. Minulle Nightwish on yhtä kuin Holopainen, ei Turunen tai kukaan muukaan laulaja.

Anni kirjoitti...

Näinpä juuri ajattelen itsekin.
Nightwishista voi vaihtaa varmaankin muut osat, paitsi Holopaisen, ja silti se kuulostaisi aika lähelle samalta. (olipahan selitys :D )

En muuten olettanutkaan että moitit :)

Wille kirjoitti...

Ymmärsin selityksesi. En muuten tiennytkään että pidät Nightwishistä.

Anonyymi kirjoitti...

Hei vitsit, mieti, tämä kouluvuosi on ihan kohta päätöksessä! :D Vautsi vau. Ne ahdistuksen ja kyllästymisen täyttämät talvi-illat on todella historiaa ja pitkä aurinkokausi on alkanut... Ihan huippua!

Mä niin fiilistelen sekä omani että kaikkien muiden koulusta lomaa saavien puolesta :)
Poikkea nyt päivittelemässä kesälläkin, että pysytään perillä sun kuulumisissa. Potkua harjoittelun loppumetreille ja kivaa kesää!

Anni kirjoitti...

Kyllä pidän joo, kovastikin.

Nightwish on yksi niitä harvoja bändejä joiden keikalla olen ollut, joskus vuonna nakki eliii... -04?

AC/DC kirjoitti...

Jyväskylän paviljongissa? Ajattelin vaan kun Willen kanssa oltiin siellä nightwishiä katsomassa ja taisipa olla juuri vuonna 2004

Anonyymi kirjoitti...

Ooo, Megadeth. Itselläkin pyöri päässä tässä joku päivä Train of consequences. Läjähti mieleen nuo hevibändit, joita tuli joskus kuunneltua A-I-V-A-N mielettömästi. Toki vieläkin, mutta valitettavasti on jäänyt tuo musiikki liian vähälle. Pitäisi ottaa iPodia nyt enemmän mukaan, kun se kerran on olemassa.

Kody kirjoitti...

..vähän oudolta, mutta minunkin mielestä ehdottomasti hyvässä mielessä! En ikinä ole Nightwishista tykännyt, aika pitkälle Tarjan äänen vuoksi. Mutta tämä uusi misu, kuka tietää :)

Anni kirjoitti...

Joo, juuri siellä! Se oli jotain marraskuuta, satoi räntää ja me mentiin jonottamaan jo iltapäivällä. Oli aika jänskää :D

AC/DC kirjoitti...

Kyllä minä ja Willekin jostain lutakon kohdalta jonotettiin vaikka mentiin reilusti ennen ovien avautumista.

Keikka oli kyllä pirun hyvä

Anni kirjoitti...

Oli joo, todella hieno. Jos ja kun tulevat uudelleen näille kulmille keikkailemaan, on pakko mennä katsomaan, vaikka sitten yksin, kun kamut ei oo tuollaisesta musiikista niin innostuneita :D

Niko kirjoitti...

pakko kommentoida, että minäkin olin kysseisellä Nightwishin keikalla :D

Niko kirjoitti...

(saavuin jonottamaan niin aikaisin silloin, että pääsin eturiviin)

Akkiki kirjoitti...

Hahaa! Mäkin olin paikalla! Se keikka tosin oli syyskuun lopulla, eikä marraskuussa :) Satoi vettä. Viikkoa aikaisemmin olin Tampereen pakkahuoneella Nightwishiä katsomassa ja sit vielä Paviljongissa. Hassua ettei kaikki törmätty ;)

Akkiki kirjoitti...

Hei luin Tiinalta (enimmäkseen harmiton), että lähdet kesälomalle, etkä kirjoita blogia kesällä?! Sun velvollisuus on kyllä perustaa meille joku tukiryhmä! Ei näin vain voi jättää meitä pulaan :(

Anni kirjoitti...

Syys, loka, marras... samapa tuo. Masentavia syksykuukausia jokainen.

generated by sloganizer.net