sunnuntaina, toukokuuta 13, 2007

Päivä äitien

Täytyy myöntää, että tuon lasagnen teon lisäksi en ole tehnyt yhtään mitään. Olen laiskotellut oikein urakalla. Vaatteitakaan en ole paljoa päälle jaksanut laittaa. Neljän seinän sisässä olen vain olla möllöttänyt.

Katsoin eilen Jean-Claude Van Dammen leffan Derailed (IMDB arvosana: 3,1) ja tänään oli vuorossa Steven Seagalin leffa Ticker (IMDB arvosana: 2,9). Kahdesta paskasta on paha mennä arvioimaan kumpi on vähemmän paskempi. No Seagalin puoleen käännyn. Siinä oli sentään melkein hienoja räjähdyksiä. Nämä leffat olen siis lainannut Manniselta. Hänhän on suuri elokuva-asiantuntija ja täytyi katsoa leffat pois että voi palauttaa ne hänelle. Mannisella on niitä varmaan jo ikävä.

Äitienpäivän kunniaksi soitin äitilleni ja mummolleni. Anitalle soitin ihan muuten vaan. Muu sosiaalinen elämäni on tapahtunut netin avulla, eikä sitä kauttakaan paljon, messengerikin ollut harvinaisen hiljainen tänään.

Kiekostakin voisi jotain sanoa. Jännä peli, vaikken usein kiekkoa katsokaan. Eipä se olisi kyllä haitannut vaikka Suomi olisi sen voittanut, mutta taas kävi näin.

Humppa Soi: Don McLean: American Pie
Humpastalainattua:
"I saw satan laughing with delight
The day the music died"

Netistänapattua: Kuunnelkaa varsinkin lopun Michael Jackson veto.

Ei kommentteja:

generated by sloganizer.net