tiistaina, toukokuuta 01, 2007

Riehakkaan railakas vappu

Näin vapun päivänä pamahtaa 200 teksti blogilleni.

Aloitetaan eilisestä. Aamulla kömmin sängynpohjalta ylös ja astelin viimeistä päivää harjoitteluun. Manninen jäi kämpilleni vielä uinumaan. Harjoittelussa päivä sujui rennosti ja opettajan arviointikin meni ihan hyvin. Oli sillä varmaan naurussa pitämistä kun röntgenhoitaja kehui minua, veikkaisin että opettaja ei ihan sellaista palautetta olisi osannut meikäläisestä odottaa, kun tuo koulu ei ole mennyt aivan niin mahtavasti kuin olisi pitänyt.
Sieltä sitten iltapäivällä palattuani kämpälleni Manninen siellä jo oli aamupäivän nauttinut DVD-soittimen ja telkkarin yhdessä tuomasta nautinnosta.

Siitä sitten alettiin viettämään riehakasta vappuamme. Aluksi kävimme kaupassa, sitten pizzalla ja sieltä takaisin kämpälle katsomaan telkkaria. Illemmalla sitten vappumme yltyi hurjemmaksi. Lähdimme kaupungille ja Manninen iski naisen. Tai ainakin melkein. Tai no ainakin oli enemmän säpinää kuin minulla. Että kumpi se meistä se pelimies on. Kaupungilla meno oli sitä normaalia suomalaista juhlimista. Kyllä taas tunsi itsensä ulkopuoliseksi kun katseli ihmisten örveltämistä. Siellä aikamme menoa ihmeteltyämme päätimme palata takaisin kämpälle. Siinä paluumatkalla sitten innostuimme oikein kunnolla juhlimaan tätä opiskelijoiden juhlaa. Pyörähdimme lasten jossain ihmeen pyörivässä ulkolelussa muutaman kerran. Siinä meidän juhlimiset. Kämpällä viimeistelimme vappumme syömällä tippaleipää. Ei se mitään erikoisen hyvää ole mutta kyllä sitä syödä voi.

Hyvää Vappua!

Humppa Soi: Lou Bega: Mambo No. 5
Humpastalainattua: "Ladies and gentleman. This is mambo no.5!"

6 kommenttia:

Akkiki kirjoitti...

Oikein asiallisen ja willin kuuloinen wappu :D

manninen kirjoitti...

Jätkällä oli sitten tänään kunnolla säpinää.

Wille kirjoitti...

Ei ollut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

niin mitä oli???

Wille kirjoitti...

Ei sitä voi laskea säpinäksi. Manninen yrittää vain mustamaalata meikäläistä.

manninen kirjoitti...

Lainaus tilanteeseen: "Heipähei"
Lainattu: Wille vapputunnelmissa

generated by sloganizer.net