sunnuntaina, toukokuuta 13, 2007

"Tämä ei ole laulu pahasta"

Nyt on euroviisutanhulaulushowt katseltu ja kuunneltu. Täytyy myöntää että tänä vuonna oli piristävästi erilaisia kappaleita. Mieleen jäi ainakin se missä jätkät veti lopussa rivitanssiksi ja tietenkin Ukrainan upeat koreografiat. Voittaja oli sellainen perusballadi. Ei sentään paskimmasta päästä. Pakarisen (en tarkoita Esaa) kävi niin kuin odotettua olikin. Tosin olisi saanut kymmenen parhaan joukkoon päästä ettei AC/DC olisi päässyt entisestään rikastumaan. Vinkkinä vaan serkkupojalle että jos sitä rahaa alkaa liikaa olemaan niin minulle voi kyllä antaa ylimääräisiä ropoja.

Tämän vuoden viisuilut katsoinkin yksinäni täällä Tampereella. Juhlistin tapahtumaa pienellä suolapähkinäpussilla. No oli ainakin parempi seura kuin viime vuonna.

Mitäs muuta olen sitten touhuillu: Valkeakoskella potilaita aamupäivän hoitelin ja katsoin jopa jääkiekko-ottelusta ensimmäisen erän lopun siellä. Toinen erä meni täysin ohi, mitä nyt linkin radiosta jotain kuului vaikka kuulokkeistani System Of A Down jyräsikin. Kolmatta erää näin vähäsen Stockmannilla, kun siellä huvikseni kävin haikailemassa levyjen perään. Ihme kyllä maltoin olla ostamatta mitään. Jääkiekon loppuratkaisun kuulinkin sitte kävellessäni kämpille. Joku paikallisista kisastudioista nimittäin lauloi komeilla mies äänillä Maamme-laulua ja siitä viisaana päättelin että taisi se Suomi sen voittaa. Että näin innokas lätkäfani minä olen.

Nythän on jo vuorokausi äitienpäivän puolella joten hyvää äitienpäivää vaan kaikille äideille ja äidin mielisille. Ja myöhästyneet suomalaisuuden päivän onnittelut kaikille suomalaisille ja suomalaismielisille.

Humppa Soi: Virve Rosti: Sata salamaa
Humpastalainattua: "On tuolla tuhannet maailmat ja yksi niistä meidän on."
Netistälöydettyä: Bomb Out

3 kommenttia:

AC/DC kirjoitti...

Kyllähän minä kovasti rikastuinkin. Tuplasin pankkkitilin saldon, tosin siellähän ei ollut kuin 40€. Että eipä minullakaan kyllä liikaa tuota rahaa ole...

AC/DC kirjoitti...

Olipa muuten aika ovelasti kätketty euroviisujen voittajakappale tuohon otsikkoon. En heti edes tajunnut.

Wille kirjoitti...

Katsoppas, joku sentään tajusi.

generated by sloganizer.net