maanantaina, marraskuuta 05, 2007

Eikös tämä ole jo munkkikahvien paikka?

Minä sain. Siitä on kauan kun viimeksi olin saanut. Muistaakseni syyskuun neljältenä. Sen verran tässä jo puutteessa olinkin että kyllä piristi kovasti kun nyt vihdoin sain. Paljon sai työtä tehdä asian eteen. Kirjeitä sai kirjoitella ja apua kysyä. Mutta nyt se kaikki on takanapäin ja saa olla huoletta tämän asian suhteen. Jatkossa pitäisi saada säännöllisesti. Niin ainakin luvattiin, mutta eihän sitä koskaan tiedä jos menee sukset ristiin.

KIITOS KELA!

Tästä opintotuesta innostuneena kävin ostamassa heti aamusta Serj Tankianin levyn kun niin olin uhannut tehdä jos tuet tänään saan. Nyt se iloisesti rallattelee tuossa taustalla. Nautin tästä pienestä ilon hetkestä, vaikka pessimistinä (eli realistina) tiedän että kyllä se olo tästä vielä kurjemmaksi muuttuu.

Humppa Soi: Serj Tankian: Money
Humpastalainattua: "Money, money, money, money."

P.S. Harvinaista tekstiä Kelan lapuissa: "Teille on maksettu ajalta 1.9.2007 - 30.9.2007 aiheettomasti opintotukea yhteensä 15,20 euroa. Liikaa maksetun opintotuen takaisinperinnästä on päätetty luopua."

Myöhemmin lisätty jälkikirjoitus: Hyvää syntymäpäivää Manninen!

15 kommenttia:

Pistaasi kirjoitti...

Todella harvinaista herkkua KELAlta etteivät peri moista summaa. Olen shokissa.

Wille kirjoitti...

Minunkin piti oikein lukea uudestaan että lukeeko siinä tosiaan noin, mutta kyllä siinä niin lukee. Ei ihmeet maailmasta näköjään lopu.

Annakoo kirjoitti...

kyllä saaminen on sitten mukavaa :) varsinkin, jos saa takautuvasti kuten minä sain tuossa vähän aikaa sitten. isompia summia kannattaa odottaa.

hmm..miltäs systeemimiehen soolo kuulostaa? taidan joutua itsekin hakemaan omani, jos kehaiset.

Anonyymi kirjoitti...

WOUW! Kelako ei halua rahojaan takaisin?!?! Pitää toivoa, etteivät tule katumapäälle ja peri joskus vuoden päästä.

Mutta onnittelut saamisesta! :)

Wille kirjoitti...

Kehaisen. Mene vaan Annareetta heti levykauppaan. Ehkä rauhallisempaa kuin System of a down mutta ei kyllä silti yhtään heikompi esitys.

Wille kirjoitti...

Mimmuhan hyvin sinne väliin kiilasi. Melkein jäi huomaamatta. Tuskin Kela nyt konkurssiin menee vaikka minulle sen reilun 15 euroa ylimääräistä lahjoittikin.

Anonyymi kirjoitti...

Tuskin konkurssiin menee, mutta joskus ne vaan päättävät periä jotain tuollaisia takaisin. En nyt tarkoita, että sun tapauksessa välttämättä niin käy :)

Wille kirjoitti...

No en minäkään varmaan konkurssiin mene vaikka joskus joutuisinkin maksamaan tuon takaisin.

Anonyymi kirjoitti...

No TUO on jo saavutus! :D Onnea siitä! Ja onnea siitäkin että ylipäätään saat opintotukea!

Wille kirjoitti...

Kiitoksia!

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin sain tänään. Ainakin toivottavasti. En ole käynyt tarkistamassa...

Miten ihmeessä jollekin on voitu maksaa opintotukea 15,20 euroa liikaa? Kuulostaa eksoottiselta.

Anonyymi kirjoitti...

Heips!

Tulin nyt sitten kertomaan että olen nyt kahtena kappaleena sillä maailmaan syntyi torstaina 1.11.2007 klo 10.34 3910g painava ja 53cm pitkä pojan jässikkä. Tänään päästiin kotiin ja nyt sitten opetellaan elämää jälkikasvun kanssa.

-S-

P.S. Onnea saamisen johdosta! =)

Wille kirjoitti...

Onneksi olkoon!

manninen kirjoitti...

Kiitos ja onneksi olkoon.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä, että Kela vihdoin antoi. Kelassa on välillä vähän pihtarin vikaa. Tosin olenpa mäkin nähnyt kerran tuollaisen "takaisinperinnästä on päätetty luopua" -tekstin, kun avokin ei tarvinnutkaan maksaa ~80e liikatukia takaisin. Siinä vasta olikin ihmettelemistä (mutta ei valittamista)! :D

generated by sloganizer.net