keskiviikkona, marraskuuta 15, 2006

Winner takes it all

Onneksi olkoon Manninen. Voitit juuri mandariinin. Oikea vastaushan siis oli Lemmy, tuo Motörheadin herrasmies, oikealta nimeltään Ian Kilmister. Tekstin olin lainannut uusimmasta Soundista. Arvelinkin Mannisen arvaavan sen oikein. Ihmeen kauan siinä vaan meni.

Itsellänikin on tietynlainen voittajafiilis. Sain englannin esitelmän esitettyä ja lääkelaskujen uusinnan tehtyä. Molemmat menivät ihan hyvin. Lääkelaskut menivät luultavasti jopa läpi. Koe alkoi klo 16.05 ja n. klo 16.16 olin saanut sen tehtyä ja kokeesta sai poistua klo 17.05. Oli muuten hieman pitkä aika vain istuskella ja odotella.

Viikkokin on jo puolessa välissä. Huomenna hoitsupuku päällä pelleilyä koko koulupäivä ja perjantaina mammografiaesitelmä. Sitten arkiviikko on takana ja viikonloppu edessä.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Saako sitä udella, et mitä herra opiskelee? Kuullostaa niin kovin mielenkiintoisilta ne lääkelaskut (inhonväreitä). Mutta hienoa jos tentti meni hyvin! Mä voisin henk.koht. painua maan alle. Yrittänyt kyllä olen ja tällä massalla luulis onnistuvan...

Wille kirjoitti...

Tämä herra opiskelee röntgenhoitajaksi, eikä ole vasta kuin ensimmäinen vuosi menossa. Onneksi teoriapuoli helpottaa joulun jälkeen.
Ja millä massalla muka?

manninen kirjoitti...

Jabadabaduuuuu, meikä sai mandariinin, jeeeee jeeeeeee JEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAARRRGGGHH...köh köh piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...

Anonyymi kirjoitti...

Hei oon photoshopannu itteni tota kuvaa varten. Oon kuule oikeesti Venäjän kokonen...!!

Anonyymi kirjoitti...

Ja toi sun koulutusohjelma kuullostaa kyllä mielenkiintoiselta. Ootko tykänny? Et ooks niinku oikeella alalla?

Anonyymi kirjoitti...

Ja toi sun koulutusohjelma kuullostaa kyllä mielenkiintoiselta. Ootko tykänny? Et ooks niinku oikeella alalla?

Wille kirjoitti...

Aika hyvin olet onnistunut, ei uskois.
Täytyypä panna merkille jos joskus täällä Tampereella törmään Venäjän kokoiseen naiseen, niin se olet sitten sinä.

Wille kirjoitti...

Niin että oikealla alalla. En minä tiedä. On tämä nyt mielenkiintoisempaa kuin viikon kestänyt hortonomiurani.

Anonyymi kirjoitti...

Niin, luulis kyllä et mut huomaa... Opiskelet siis Tampereella. Mäkin opiskelisin mielummin siellä, mutta ei oo mahdollista ku tätä koulutusohjelmaa ei oo siellä. Joudun siis tyytymään Jklään, vaikka Tampere onkin kotikaupunkini.

Wille kirjoitti...

No sitten ei varmaan hirveästi törmäillä kun minä taas vietän viikonloput Karstulassa.

generated by sloganizer.net