torstaina, marraskuuta 30, 2006

Luovutin

Näin tein. Aamupäivän lueskelin englantia sisätautien ja kirurgian tunnilla. Syönnin jälkeen käväisin väsäisemässä kokeen pois kuleksimasta. Ei kyllä kovin vaikealta vaikuttanut.
Kokeen jälkeen se sitten iski. Hetken mielijohteesta röntgenhierojahoitsun kanssa astelimme luovutuspaikalle. Muutamat laput täytettyämme päästiin itse asiaan. No kuka pääsi kuka ei. Hieroja ei päässyt. On varmaan niin sairas ihminen.
Kävin makaamaan sängyntapaiselle ja hoitaja tuli viereeni ja työnsi ison kovan neulan läpi vasemman käteni, verta lensi ja kaikki huusivat kuin tuomiopäivänä (Hieman ehkä liioittelen). Sieltä sitä sitten alkoi pulputa pussiin. Katselin ja ihmettelin vereni kulkemista suonesta pussiin.

Noin 15 minuutin päästä koko tapahtuma oli ohi ja huomasin jo odottavani seuraavan tunnin alkua. Mitä tästä tapahtumasta hyödyin. En tiedä. Sain ainakin jotain rihkamaa. Ja kokemus se on tuokin.

No seuraava tunti vasta ihana olikin. Katsoimme uskomattoman opetuselokuvan kuinka virtsakatetri asetetaan. Opettavaista. Lopputunnista siirryimme myös ulosteen ihmeelliseen maailmaan. Opin paljon uusia sanoja. Defekaatiosta seuraava faeces ei saisi olla meleenaa vaikka koprostaasikaan ei ole suotavaa. Flatukset voivat aiheuttaa joissain ihmisissä emesista tai jopa vomitusta.

Vielä yksi tärkeä asia. Jo pitkään epäilemäni teoria että "lohi-ilme" ja ysin kirjoittamisen välillä oleva yhteys sai varmennuksen. Jo aikaisemmin mainitsemani hieroja osaa lohi-ilmeen ja kirjoittaa ysin samalla lailla kuin minä. Näiden välillä siis on oltava jokin yhteys.

Koulussaopittua: "naiset, ummetus ?????"
Humppa Soi: Sonata Arctica: Don't Say A Word

Ei kommentteja:

generated by sloganizer.net