tiistaina, huhtikuuta 03, 2012

Pitkähän se odottavan aika on

Vieläkään ei ole kuulunut maistraalilta lupaa talokaupan vahvistamiseksi. Arvatkaa vaan tekiskö jo mieli päästä omaa taloa tutkimaan? Tällä viikolla pitäisi luvan tulla, mutta miten minulla on sellainen pessimistin epäilys että pääsiäinen sotkee aikataulut ja se venähtää ensi viikolle. Kaikkein paras vaihtoehto olisi, että puhelin soisi nyt. Siis NYT. Kuuletteko? Maistraatti. NYT. Soittakaa. No ei sitten...

Ja odottamista on muutenkin ilmassa. Nimittäin ensi perjantaita odotan innolla myös. Silloin pääsen pitkästä, pitkästä aikaa Viikatteen keikalle. Viime kerrasta onkin jo aivan liian pitkästi aikaa. Viikatteen uusi levy on nyt ollut tehokuuntelussa ja ihan kelpo lättyhän se on. Ehkä kuitenkin hieman huonompi kuin odotin. Toivottavasti se ajanmyötä paranee, niin kuin useat hyvät levyt tekevät.

Nyt jatkan odottamista.

Humppa Soi: Viikate - Kaitselmus
Humpastalainattua: "Vie minut kotiin..."

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vai ei siellä kolahtanut Petäjäveräjät. Minä taas tykästyin siihen heti ensikuulemalta ja kiekko paranee vaan joka kerta. :) Tällä hetkellä eniten miellyttävät Tähdet varjelkoon ja Taivas kielletty. Kuun lopussa pääsen Jyväskylän keikalle.

Wille kirjoitti...

Ensivaikutelma oli tosiaan pienoinen pettymys, mutta pitää vielä kuunnella useammin ja antaa ajan kulua niin eiköhän se siitä :) Livenä oli kyllä hyviä nuo uudetkin rallit.

generated by sloganizer.net