sunnuntaina, huhtikuuta 15, 2012

Blogini pysyy vielä pinnalla

En jaksa kirjottaa, mutta kirjoitan silti. Enhän minä ole sen ennenkään antanut estää.

Aamulla olimme taas laiskoja niin kuin aina kun on iltavuoroon lähtö. Ei sitä saa aamulla kyllä mitään järkevää aikaiseksi. No sain minä pari laatikkoa taas täytettyä talolle vietäväksi.

Töissä meni ihan mukavasti, vaikka ei niin kiva ilta ollutkaan kuin eilen. Sekin tietenkin ärsyttää kun joutuu huomenna menemään aamuvuoroon. Ei kai kukaan voi väittää tykkäävänsä iltavuoron jälkeen lähteä aamuvuoroon. Yö jää niin typerän lyhkäseksi. Pitäisi lähteä heti nukkumaan, vaikka ei kyllä kannata koska jos sitä heti hyökkää vällyjen alle niin ajatukset on vielä niin töissä ettei unen päästä saa kiinni. Olipas jotenkin vaikea lause tuo äskeinen. En jaksa korjata asiaa. Töissä kirjatessa joutuu ihan tarpeeksi miettimään lauseiden muodostusta. Täällä olen lomalla ja kirjoitan vaikka välillä ranskalaisen lauseen muiden tekstien sekaan. Je suis fatiguée. Ja niin sen pitääkin olla. Sehän tästä hauskaa tekeekin. Nyt vähän tuntuukin siltä että alkaisin saada pitkästä aikaa sitä innostusta takaisin tähän paskan jauhamiseen. Anteeksi kun sanoin sanan paska. Oho. Nythän se lipsahti uudestaan. Voi paska. Ja taas. Nyt lopetan.

En lopettanutkaan. Täytyy nimittäin mainita että huomiselle on paljon tekemistä ja asioiden hoitamista. Pankkiin pitäisi soittaa. Ja sähkölaitokselle. Ja vesilaitoksella. Ja kai sitä pitäisi jonnekin jätekuljetusjuttuunkin ettei uuden talomme piha täyty saastasta. Ja kodinkoneita voisi käydä ostelemassa. Jääkaappi nyt ainakin. Ja pakastin. Ja ehkä tiskikone ja pyykinpesukone. Ja ja ja. Muuttokuormia vois viedä ja sitten illalla tietenkin saunoa. Hymiö tähän perään. :)

Huomenna sitten yritän vuodatella tänne mitä olemme saaneet aikaiseksi. Tuskin mitään.

Humppa Soi: Megadeth  - The Conjuring
Humpasta en nyt jaksa alkaa kaivelemaan mitään kuolemattomia lauseita.

Ei kommentteja:

generated by sloganizer.net