sunnuntaina, helmikuuta 12, 2012

Viestin otsikko

Elämä se rullaa taas arkisesti eteenpäin. Kuten totuttua niin asiat joita pitäisi tehdä niin siirtyvät ja siirtyvät kohti tulevaisuutta. Pitäisi nimittäin lähettää ne kiitoskortit jotka on lojuneet huoneen nurkassa jo jokusen kuukauden. Olemme kyllä vaimoni kanssa erittäin huonoja hoitamaan asioita. Töissä käyminen vielä sujuu ilman suurempia ongelmia, vaikka sinnekään harvoin oikein mieleni minun tekeevi. Viihdyn kyllä töissä yleensä ottaen kun sinne pääsen.

Toinen asia joka on jo pitkään ollut hoitamattomien asioiden listalla on oman asunnon etsiminen. Kyllähän niitä asuntoja on netti pullollaan ja ihan miellyttävän näköisiäkin, mutta kun pitäisi ensiksi käydä kyselemässä pankeilta, että miten sitä rahaa sieltä irtoaisi. Mutta kun ei vaan saa aikaiseksi. Asiaa vaikeuttaa sekin, ettei tiedä pankki- ja laina-asioista hölkäsen pöläystä. Siellä ne kuitenkin kysyy vaikeita kysymyksiä liittyen euriboreihin tai muihin vaikeisiin sanoihin. Miksei suoraan voisi hypätä siihen vaiheeseen, että talo olisi jo ostettu ja sinne pääsisi muuttamaan?

Ja nyt tekisi mieli lomaillakin. Lähteä jonnekin vaimon kanssa vaikka viikoksi. Mutta ei auta. Kesää täytyy orotella. Silloin kyllä pakko lähteä jonnekin ettei aivan mätäne kasaan tänne Kokkolaan.

Keikkoja toki on taas tiedossa elämääni piristämään. Maaliskuussa Nightwish, toukokuussa Metallica.  Huhtikuussa ehkä Viikate.

Nyt pitää iltavuoroon. En jaksaisi.

2 kommenttia:

iippaa kirjoitti...

Moikka, sulla on hullun kiva blogi! Jään nyt vielä anonyymiksi lukijaksi (: itse tykkään kuvailla, jos kiinnostaa niin check http://www.iippaa.blogspot.com/

Wille kirjoitti...

Hei. Kivaa jos tykkäät :) Viime aikoina tuntuu vaan jäävän kirjoittelut vähälle, mutta kyllä tänne aina silloin tällöin palailen.

generated by sloganizer.net