lauantaina, helmikuuta 25, 2012

Jokohan pyykkikone on pyöriny...

Pitkästä aikaa kahden päivän vapaa. Ja vielä viikonloppuna. Ikäväkseni kyllä vaimoni on iltavuoroissa. Mitään järisyttävää en suunnittele viikonlopulle. Lepäilen ja kerään voimia, että jaksaa taas töissä. Näinhän se menee.

Eilen kävimme vaimon kanssa kavereiden luona kylässä ja kyllä heidän pikkuinen tyttö valloitti taas kerran sydämeni. Vaikka kyseinen reilun vuoden vanha prinsessa ujostelkini minua alussa niin olin kyllä myytyä miestä. Sitä saattaa pian itselleenkin iskeä vauvakuume. No ei ehkä ihan vielä kuitenkaan. Saisi nyt ensiksi olla välillä edes vaimon kanssa. Vuorot menee taas niin ristiin, ettei montaa tuntia päivässä ehdi toista nähdä. Se syö miestä. Ja naista.

Huomenna tuleekin sitten veljeni ja hänen tuleva vaimonsa käymään luonamme aamupäivästä. Kiva heitäkin nähdä pitkästä aikaa. Ja siinä saa taas yhden hyvän syyn syödä jotain hyvää kahvillä. Pitäähän vieraille tarjota herkkuja.

Ei muuten olekaan pitkään aikaan täällä näkynyt Willen keittiön luomuksia. Se asiaa täytyy joskus korjata. Tykkään ruoanlaitosta silloin kun jaksan vain aloittaa ja ei ole kiire mihinkään.

Humppa Soi: Rammstein - Mein Herzt Brennt

Ei kommentteja:

generated by sloganizer.net