perjantaina, elokuuta 26, 2011

Sisältäni naisen löysin

En ole vieläkään täysin hiljentynyt blogimaailmasta jos sitä toivoitte. Ja miksikäs ette olisi toivoneet? Viime viikonloppuna minulla oli pitkästä aikaa vapaata koko viikonloppu. Tätä juhlistin sillä että Manninen tuli perjantaina luokseni ja katsoimme kasan huonoja elokuvia. Tosin aloitimme katsomalla kaksi hyvää elokuvaa. Mutta ne kaksi muuta olikin sitten jotain uskomatonta huonoudessaan.Tässä kyseisen illan saldo:

1.Machete. Tampereella kävin tämän leffoissa katsomassa ja rakastuin. Nyt dvd:ltä katsottuna edelleen erittäin hyvä kieli poskessa tehty toiminta leffa. Katsokaa ja ihastukaa.

2.Tucker and Dale vd Evil. Hauskaa splatteria ja kerrankin jotain uutta näkökulmaa kauhugenreen. Hassuja väärinkäsityksiä.

3. Yön saalistajat. Kotimainen jännäri kai tämä pitäisi olla. Aivan järkyttävä elokuva. No ainakin sai nauraa vedet silmissä uskomattomille toimintakohtauksille ja hienoille dialogeille. Huh huh.

4. 000 ja kuoleman kurvit. Lisää Visa Mäkistä. Vielä huonompi kuin edellinen. Jos se nyt on edes mahdollista. Bondparodiaa, erittäin huonoa bondparodiaa. Älkää katsoko! Onneksi ei löytynyt edes traileria.

Näin siis meni perjantai.

Lauantaina menimme Seinäjoelle ja siellä minulla oli polttarit. Ja kuten meidän porukkaan kuuluu niin mitään ei tietenkään oltu suunniteltu vaan mentiin improvisoiden eteenpäin. Syömässä kävimme kiinalaisintialaisjapanilaistaijotainsinnepäin ravintolassa. Hyvää ja kallista oli.

Sitten kirpputorilta löytöjä eli minulle naisten vaatteet. Ne sitten päällä kaverini luona ja hetki rock bandin pelaamista. Sitten abc:lta makkaraa ja laavulle grillaamaan. Hieman siellä lapsiperheet ja marjastajat varmaan ihmettelivät kun hame päällä vastaan kävelin. Hieman siellä kivikossa petankkia pelatessa pyörinkin että sain kunnon polttarinaarmut.

Illan päätimme gospelkonserttiin, mutta sinne en enää kehdannut naisten vaatteissa mennä. Jotenkin se olisi tuntunut väärältä. Dust Eater Dogs soitti kyllä hyvin ja sen jälkeen olikin hyvä Mikko Alatalon autossa soidessa ajella takaisin Kokkolaan.

Sunnuntai menikin sitten levätessä ja maanantaina takaisin töihin.

Töissä se on sitten tämä viikko mennyt. Tänään vapaa ja huomenna taas töihin. Venetsialaisetkin täällä vietettäisiin viikonloppuna, mutta saa nähdä tuleeko sitä mitenkään itse huomioitua. Makkaran voisi tietenkin syödä. Tai nakin. Kylmänä. Se on hyvää.

Humppa Soi: Lasse Eriksson - Kåtongfields


Ei kommentteja:

generated by sloganizer.net