keskiviikkona, elokuuta 10, 2011

"Laukkanen ja syksy saa"

Se on kohta täällä taas. Nimittäin syksy. Tänään kun töistä kävelin pois ja kuuntelin Sir Elwoodin Hiljaisia Värejä niin sen huomasin. Oli jo hämärää. Vähän sateista ja koleaa. Monien mielestä se on varmasti kurjaa, kun tulee syksy. Sehän tarkoittaa sitä että kesä ja auringonpaiste on ohitse. Minua se ei ainakaan tällä kertaa harmita. Oli jotenkin mukavan sellaista vähän alakuloista kulkea halki hiljaisen kaupungin. Sitä pitää varmaan kohta kaivaa levyhyllystä Viikatteen LP:t soimaan ja istua hämärässä kuunnellen alakuloisia sävelmiä ja vinyylin rahinaa. Siinä on tunnelmaa. Syksyssä nimenomaan on tunnelmaa.

Tänään asiaa tietenkin helpottaa sekin kun rakkaani on yövuorossa. Kahdestaan kun olemme niin siitä puuttuu se alakuloisuus tai haikeus tai miksi sitä nyt sanoisin. Mutta kahdestaankin on kyllä tunnelmaa. Laittaa vaikka kynttilät tuomaan vähän valoa ja olla vaan. Ehkä viltin alla lämpimässä lähekkäin. Ja silloin voisimme Viikatteen sijasta kuunnella nimenomaan Sir Elwoodia. Siitä kun molemmat pidämme kovasti.

Syksyn mukavuuteen liittyy tänä vuonna vielä lisäksi meidän häät. Ei niihin enää kauan olekaan. Tänään lähti ihan vihoviimeiset kutsut postiin ja kampaaja lyötiin lukkoon hääaamuksi. Hääpuku morsiammella jo on. Minulla ei vielä. Maanantaina yritämme päästä käymään seurakunnassa juttelemassa tarkemmin häiden kulusta. Kaikki alkaa olla edes jonkinlaisessa hanskassa. Ehkä me tosiaan saadaan ne häät järjestettyä.

Polttareita tuskin minulle tulee. Vaikka eihän sitä koskaan tiedä. Mutta asiaa tietenkin rajoittaa se että neljä häitä edeltävää viikonloppua olen töissä. Ja kaverini ovat kaukana toisistaan.

Mutta nyt siirryn tunnelmoimaan kahvin pariin ja vaikka katsomaan aivan mahtavaa uutta löytöä. Terapiassa. Siinä on todella hyvä sarja. Katsokaa ja koukuttukaa.

Hei hei heija!

Ei kommentteja:

generated by sloganizer.net