tiistaina, lokakuuta 26, 2010

Typerä ihmiskunta

Pitkästä pitkästä aikaa kirjoittelen tänne. Ja pitkästä pitkästä aikaa minua tänään otti päähän eli ärsytti suunnattomasti. Meinasin jopa saada kiinni itsesäälin herrasta että tulisi luonani käymähän. Ja mikähän tähän syynä sitten oli? Mikäpä muu kuin paperisota. Kelalta tuli kieltävä päätös työttömyystuesta. Piti vähän lähettää lisätietoja. Ja samalla sitten huomasin että työttömyyskassa asiani ovat päin persettä. Ovat kyllä ottaneet Superin maksun palkoistani, mutta tieto työttömyyskassan jäsenyydestä ei ole mennyt sinne asti. Kävin palkkatoimistossa tiedustelemassa asiaa ja sieltä sain kopion jostain ihmeen valtakirjasta ja senhän Super nimenomaan halusikin. Ajattelin että sillä asia hoituu kunnes pääsin kämpille ja huomasin että työpaikan osuus puuttuu siitä. Huomenna siis uudestaan palkkatoimistoon. Ai että minä sitten inhoan paperisotaa.

Töihinkin olin tässä taas hakenut. Oikein omalle alalleni. Mielenterveystyöhön. No enhän tietenkään sitä työpaikkaa saanut kun ei ole alalta riittävästi työkokemusta. Se siitäkin sitten. No ollaan sitten työttömänä paskana ja kuunnellaan päivästä toiseen, kun ihmiset puhuvat miten hoitajille kyllä riittää töitä ja varsinkin jos on miespuolinen. Miespuoliset hoitajat kuulemma viedään suorastaan käsistä. Minä vain en ole niihin käsiin päässyt mistä minut vietäisiin.

Suututtaa.

Myönnän kyllä että olen laiska hakemaankin töitä. Ja niiden vietävän työhakemusten kirjoittelu. Se on myös rasittavaa puuhaa. "Olen keväällä 2010 valmistunut lähihoitaja joka on ollut kesän töissä ja silloin tällöin tehnyt keikkaa ja olen paska ja laiska työntekijä. Ottakaa minut edes säälistä."

Onneksi musiikki piristää minua. Helloweenilta tulee uusi levy. Samoin Kaija Koolta. Ja Jukka Takalolta. Ja Viikatteen DVD on ennakkotilattu. Ja Helloweenin keikalle mieleni tekisi kun vain rahat riittäisi.

Olenkohan koskaan muuten lopettanut kirjoittamista tänne kesken lau...

Humppa Soi: Helloween: You Stupid Mankind

2 kommenttia:

Naily kirjoitti...

Paperisota on aina niiin hauskaa. Myös on piristävää huomata, että ratkeaa nollatuloille, kun "avopuoliso elättää". Kyllähän se elättää, mutta minusta oli noloa, kun en hetkeen pystynyt osallistumaan yhteisiin kuluihin. Se söi naista. :/

Ai Helloweenilta tulee uusi levy? Enpä ole lähiaikojen materiaaliin tutustunut, joten pitänee tsekata tuota jostain.

V-DVD2 lähti ennakko-ostoon täälläkin. Pännii vain se, että Äxästä olisi kuulemma saanut nimmarit läpyskään ja ostin omani ensimmäisestä paikasta joka ilmoitettiin eli Longplayltä. Hmp.

Oletko Koljosen tiekiistaan tutustunut? Omaan blogiini kirjoittelin hieman asiasta.

Wille kirjoitti...

Ja paperisodan yksi ihanimpia puolia on se kun laittaa laput menemään niin ei osaa yhtään arvata millainen vastaus tulee.

Kannattaa tutustua Helloweenin uuten materiaaliin. Ainakin muutaman päivän ajan sitä on voinut kuunnella bändin Myspacesta ennakkoon. Ja tuleehan Saksalaiset heviveikot Suomeenkin joulukuussa. Tekis mieli kyllä keikalle. Kerran olen nähnyt ja ei ollut pettymys.

Ja minäpä tilasin jo pari viikkoa sitten Äxästä joten toivottavasti siinä on töherrykset :)

Ja nyt menen tutustumaan Koljosen tiekiistaan ja muutenkin blogiisi :)

generated by sloganizer.net