torstaina, lokakuuta 28, 2010

Sauna herkistää

Huomenna töihin. Aamuvuoroon. Viikonlopusta kieltäydyin vaikka rahallisesti olisikin kannattanut. Mutta minulla on hyvä syy. Kaverini tulee Tampereelta ja menemme katsastamaan Dreamtalen keikkakunnon paikallisessa rokkibaarissa. Osaankohan enää baariin mennäkään kun edellisestä kerrasta on kulunut varmaan parisen vuotta? Mutta arvatkaa tekeekö mieleni keikalle?

Nyt sitten kuuntelen Dreamtalea ja odottelen lauantai-iltaa. Maanantai ja tiistai onkin sitten taas töitä, ehkä, luultavasti, todennäköisesti.

Nyt on kuuma kirjoittaa joten jätän tilittämisen toiseen kertaan.

En voikaan vielä lähteä. Pitää mainostaa Miesten vuoroa. Kävimme eilen kaverin kanssa katsomassa sen. Odotukset oli toisaalta kovat mutta toisaalta vähän sellaiset että onkohan se nyt kaiken sen hypetyksen arvoinen dokumentti. Oli se. Kerran jos toisenkin meinasi tulla tippa linssiin ja vähän kyllä kostuikin silmäkulmat. Dokumentti elävästä elämästä. Yksinkertaista mutta niin kaunista. Käykää katsomassa tai vuokratkaa se. Minä ainakin ostan sen joskus DVD:lle.

Humppa Soi: Dreamtale: Heart's Desire

2 kommenttia:

Naily kirjoitti...

Tuo Miesten vuoro kiinnostaa minuakin. Harmi, ettei se mene enää teatterissamme. Pitänee vuokrata joskus (luoja ties milloin olen vuokraamoon astunut muuta kuin karkkien takia!) tai ostaa. Olen kuullut dokumentista pelkkää hyvää. Ohjaaja taisi olla sama, joka on ohjannut kaikki Viikatteen videot. Ei voi mennä pieleen. ;)

Wille kirjoitti...

Niin muuten taitaa ollakin sama mies. Ilmankos oli niin kaunista katseltavaa. Ja en tarkoita nyt pelkästään mieskauneutta vaan kaikki maisemat ja pienet yksityiskohdat. Kaikki oli mietitty ja osui kohdalleen. Nyt kipin kapin Makuuniin tai Filmtowniin :)

generated by sloganizer.net