tiistaina, toukokuuta 12, 2009

Kissat on ihania

Eilen aloitin harjoittelussa oman asiakkaan seuraamisen niin kuin tämä viikko olisi tarkoituskin tehdä. Se meni ihan hyvin. Seurailin ja päivän päätteeksi kirjoittelin vähän miten on päivä mennyt. Mitään ihmeellistä ei muutenkaan eilen tapahtunut. Tänään sitten ei ihan niin hauskaa ole ollutkaan.

Oma asiakkaani oli kipeänä eikä tullut töihin. Selvittelin koko päivän sotkussa olevaa lankakerää. Välillä kävin lenkillä muutaman asiakkaan kanssa ja otin vastaan kuittailut naisettomuudestani. Kovasti siellä yrittivät minulle löytää naista mutta ei oikein sopivia ehdokkaita löytynyt tuosta kehitysvammaisten värikkäästä (mutta todella mukavasta) joukosta. Sitä paitsi ei minulla mikään haku ole muutenkaan päällä. Välihuomautus: Mahtavaa kitarointia Megadethin She-Wolf biisin lopussa. Muuten töissä meni ihan kivasti. Mitä nyt tylsyys vähän vaivaa. Töiden jälkeen vai pitäisikö tuota sanoa harjoitteluksi? No sanon sekaisin kumpaakin että menette varmasti sekaisin. Siis työharjoittelupäivän jälkeen menin kaverin luokse (aina joskus siellä käyn, hyvin harvoin oikeastaan) ja siellä söimme perunoita ja jauhelihakastiketta. Älkää peljätkö, en minä sitä tehnyt joten siitä tuli hyvää. Muutenkin olo jotenkin kamalan väsynyt ja ärsytti kun anatomiaakin olisi pitänyt lukea, niin eikös kaverini kissa päättäänyt piristää minua kusaisemalla repulleni. Siinä meni sekin sitten. Ei muuta kuin illan päätteeksi minimanista ostamaan uutta. No enhän minä siitä runsaasta valikoimasta (prinsessareppu vai pirates of caribbean reppu) osannut päättää joten nyt kuljen paikasta a paikkaan b kantaen tavaroitani muovipussissa.

Nyt väsyttää entistä enemmän. Menen kyllä aikaisin nukkumaan. Kuuntelis vaikka hetken Megadethia.

Humppa Soi: Megadeth: One Thing
Humpastalainattua: "Just the one thing, fix your attitude"

Elämässäopittua: Ei kissoja kiitos.

6 kommenttia:

Mimmu kirjoitti...

Mun kissat on kussu mun pyykit, yhdet kengät, repun myös, laukun, tuolin päällisen, kukkapurkkien juurille jne. Mutta on ne oikeasti silti ihania. :)

Tiina kirjoitti...

Eikös sitä reppua voi pestä?
Mutta tykkään sun otsikostas.

Thundercat kirjoitti...

eikö sitä kissaa ole leikattu? yleensä loppuu siihen kusemiset jos on sellaiseen taipuvainen katti

Hehkuvainen kirjoitti...

Ensimmäisen kappaleen perusteella voisi kuvitella että olet vakoojakoulussa :o. "Tänään varjostin asiakastani. Sitä harjoitellaan koko viikko. Illalla kirjoitin raportin siitä missä asiakas oli liikkunut." :D :D

Wille kirjoitti...

Ei ole katin kasseihin kajottu. Siitähän tuo johtuneekin. Reppu oli jo niin riekaleina muutenkin että korkea aika olisikin uusi hommata. Ja vakoojakoulun harjoittelut voisi olla mielenkiintoisempia kuin meidän.

Arvaa kuka? kirjoitti...

AHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHha
AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAha

generated by sloganizer.net