sunnuntaina, toukokuuta 10, 2009

Äitienpäivä yksin

Heräsin. Nukahdin. Heräsin. Nukahdin. Heräsin lopullisesti. Taapersin keittiöön. Kahvit tippumaan. Pari voileipää. Päälle kurkkua ja jahtimakkaraa. Koneelle istumaan ja jotain säheltämään samalla aamupalaa nauttien. Puhelinsoitto äitille ja rupattelua. Sitten päivän toimintoihin. Aivan ensimmäiseksi Mikko Alatalo soimaan. Sitten tiskaamaan. Tiskien jälkeen kämpän siivoaminen, imurointi ja lattioiden luuttuaminen. Nyt kämppä on raikas ja puhdas. Seuraavaksi pitäisi tehdä koulutehtäviä ja jossain välissä käydä kaupasta jotain ruokaa hakemassa. Muuten ei tälle päivälle suunnitelmia olekaan.

Eilen olin sosiaalinen. Kävin kaverini kanssa toisen luona tuoreita pullia syömässä ja singstaria laulamassa. Ääntä ei lähtenyt flunssan takia mutta mukavaa se silti oli. Sieltä kun lähdimme pois niin kävimme vielä isommalla porukalla ABC:llä kaakaolla. Edellisestä kerrasta olikin jo aikaa. Hauskaa oli.

Tekisi mieli kirjoitella tänne useammin ettei huonon kirjoittamisen taidot ruostuisi. Tuntuu vaan ettei aika riitä mihinkään. Tai aikaa varmaan olisi mutta ei saa mitään aikaiseksi.

Humppa Soi: Mikko Alatalo: Latinomies
Humpastalainattua:
"Mä voin olla sulle tänään latinomies, kannan intohimon soihtua otsa hies.
Mä lemmin sua lailla latinoin, sut rakkauden rasvassa gratinoin. "

Ei kommentteja:

generated by sloganizer.net