maanantaina, toukokuuta 04, 2009

"Karvaisen kiitoksen metsästäjä"

Viisaimmat arvaavat otsikosta minkä kolmen dvd:n laatikon minä eilen kaupasta mukaani nappasin. Muutenkin olen otsek... ostesk... ostkseksellu... ostanut paljon viime aikoina. Nostin nimittäin opintolainaa ja sain palkan. Nyt vaan pitäisi malttaa mieli ja elää säästeliäästi että selviää kesään asti.

Lauantaina aamulla saapui pikkusiskoni tänne Kokkolaan vierailemaan. Oli luonani yhden yön ja lähti sunnuntaina takaisin. Kävimme vähän ostoksilla ja söimme kevään ensimmäiset irtojäätelöt. Kirpputorilta löysin aivan mahtavan cd-telineen. Se on koiranmuotoinen ja ristin sen Tessuksi. Tessu sai täytteekseen Mikko Alatalon levyjä. Kyllä sen kelpaa. Ai niin. Vapusta haluatteko kuulla? Ettekö? No kerron silti. Vietin sen kaverini kanssa aluksi hänen luonaan neljän seinän sisällä, sitten minun luonani ja ilta muiden kavereidemme luona karkkia napostellen ja jääkiekkoa katsellen. Simaa join yhden lasin. Munkkeja en syönyt.

Tänään alkoi viimeinen harjoittelu tälle keväälle. Olen kehitysvammaisten päivätoimintayksikössä. Ihan mukavasti siellä päivä meni mutta veikkaan että tylsää tulee vaikka tänäänkin leivoimme pasteijoita. No enää tämä viiden viikon harjoittelu ja sitten alkaakin kesätyöt. Kesäkuu ja heinäkuu töitä ja elokuussa ehkä pari viikkoa ihan lomailua.

Mutta nyt paistamaan lettuja. Siellä jo ensimmäinen kärisee.

Humppa ei soi. Harvinaista. Kuuluu vain ääniä rappukäytävästä kun joku siellä tallustelee.

2 kommenttia:

Mimmu kirjoitti...

Oliko hyviä lättyjä?

Wille kirjoitti...

Oli :)

generated by sloganizer.net