maanantaina, joulukuuta 01, 2014

Viikonlopusta arkeen

Pitkästä aikaa kirjoitan tänne tietokoneella. Todella harvoin nimittäin jaksan tätä avata. Asento ei tosin ole mikään paras kirjoittamiseen, koska tämä kone on nyt lattialla. w233333333333333333333333333333 Tuota mieltä oli kissamme, joka yleensä asustelee ulkosalla/autotallissa, mutta nyt on ollut melkein viikon sisällä minkinloukun takia.

Perjantaina kävin mukavan työpäivän jälkeen Vimpelin Väinämöisen synnyinseuduilla syömässä jouluruokaa. Työpaikka tarjosi ja mukana oli muistakin yksiköistä hoitajia. Ilta oli rauhallinen. Porukka vain istui omissa pöydissään ja juttelivat pienen piiri kesken. Oli kuitenkin kiva jutustella entisen työkaverin kanssa jota en ollut nähnyt pariin vuoteen. Meidän työpaikaltahan ei ollut sitten muita kuin minä ja hoitotyön esimies. Ei muille kelvannut ilmainen ruoka. Toki ajamista tuli ihan kiitettävästi. Paljon piti siis syödä, että jäi voiton puolelle. Ja olihan siellä ohjelmaakin. Joku paikallinen standup -esiintyjä. Oli kyllä kehno. Hieman meinasi jopa myötähäpeä iskeä.

Iltamyöhäsellä hain vielä kälyni Kokkolan keskustasta kotio. Sitten olinkin jo valmis nukkumaan ja uuteen päivään. No lauantai menikin sitten aamupäivästä siskoni luona ja illasta anopin luona. Molemmissa oli kivaa ja ruoka hyvää.

Sunnuntaina kaupassa käyntiä ja uudestaan anopille.

Ja tänään aamuvuoroon töihin, jonka jälkeen tyypillisesti olen ollutkin sitten väsynyt.

Huomenna yövuoroon ja parin sellaisen jälkeen onkin neljän päivän vapaat jolloin pitäisi joulua suunnitella.

Humppa Soi: Vimpelin Väinämöinen - Rakkaani tule vuorille
Humpastalainattua: "Sinä olet puolittain nainen, puolittain unelma."

Ei kommentteja:

generated by sloganizer.net