maanantaina, marraskuuta 23, 2009

Melkein hävettää...

... kun siitä on kulunut taas niin kauan kun viimeksi tänne olen kirjoittanut. Ei vaan ole ollut mukamas aikaa vaikka eihän tässä kauaa kestä kun jotain vähän väkertää. Luin tänään vuoden 2005 syksyllä koneelle kirjoittamaani päiväkirjaa. Se oli sellainen noin kuukauden kestänyt ensimmäinen kokeilu päiväkirjan kirjoittamiseen. Kyllä siitä huomasi ainaki sen miten tylsää elämäni silloin oli. Olin juuri tullut häntä koipien välissä maitojunalla Oulusta kotiin ja päivät kuluivat tietokoneella istuen ja musiikkia kuunnellen. Ja tietenkin porukoita töissä auttaen. Helppoa mutta tylsää oli elämäni silloin. Tuntui että olin yksin vaikka olikin läheinen perhe ja kaverit mutta kuitenkin. Paljon on siitä asiat muuttuneet ja paljon tullut nähtyä ja koettua.

Takaisin tähän päivään. Viikonlopun olin töissä ja siellä oli jotenkin hassua olla. Jonkun verran oli työtehtävät muuttuneet mutta paljon oli tuttua. Lauantaina kävimme erään brasilialaisen vaihto-oppilaan synttäreillä ja siellä oli suomalainen ujo mies ihan pulassa kun kaikki puhuivat ja ilakoivat yhteen ääneen. Oli vähän orpo olo ja väsynytkin olin töiden jälkeen. Oli kuitenkin ihan kivaa.

Tänään koulussa oli tappopäivä. Aamusta kaksi tuntia ravitsemusta ja erittäin tiukkapipoista opettajaa. Hyvä että uskalti hengittää. Ja sen jälkeen kuusi tuntia samaa opettajaa. Eikä edes mitään maailman mukavinta. Powerponttia toisensa perään. Käsi kipeänä sain vääntää muistiinpanoja. Loppupäivästä hän tosin heltyi ja katsoimme vähän elokuvaa. Kun mies tapaa naisen oli rainan nimi. Se kertoi alkoholismista. En tykännyt. Oli jotenkin kovin pinnallisen oloinne elokuva vaikka aihe olikin vakava. Tai sitten en vain ymmärrä elokuvien päälle.

Huomenna ja keskiviikkona ensiapua ja torstaina koe päihtehuollosta. Ei huvittaisi kumpaakaan.

Muuten kyllä olen tyytyväinen elämääni.

Humppa Soi: Marko Haavisto ja Poutahaukat: Paha vaanii
Humpastalainattua:
"Luoja auta, pidä kurissa.
Kaidalla tiellä poissa kiusauksista.
Luoja auta, vaikka tukista.
Pidä mieli kirkkaana ja paita puhtaana."

Elämässäopittua: "Kaikki paitsi purjehdus on turhaa."

Ei kommentteja:

generated by sloganizer.net