lauantaina, joulukuuta 20, 2008

Hän oli pikku pikku jouluissa...

Luokkamme joulut pienet menivät mainiosti. Ruoka oli hyvää niin kuin ounastelinkin. Oli mukava nähdä luokkalaisia vielä viimeisen kerran ennen kuin kukin omille teilleen joulun ja uuden vuoden viettoon rientäävät. Kyllä oli maha taas kovilla kun piti syödä ja nauraa paljon. Laulettiinkin porukalla joululauluja sekä vähän iskelmiä. Kuviakin ottivat ja naamakirjaan uhkasivat niitä laitella näytille. Toivottavasti tajuavat sensuroida niistä kiharani pois. Kun ilta oli istutti niin porukka hajaantui baareihin halauksien saattelemana. Kylläpäs saikin halata montaa nättiä tyttöä. Me "luokkakaverini" kanssa emme baariin lähteneet vaan suunnistimme ABC:lle kaakaolle. Tämä oli oikea ratkaisu. Hauskaa nimittäin oli.

Nyt suunnitelmissani olisi hiihtää (en nyt kirjaimellisesti kuitenkaan) kuuntelemaan joululauluja. Luvassa olisi ainakin oma suosikkini eli Konsta Jylhän joululaulu. "Joulun aatto nyt saa, jo ilta tummuu ja hiljenee maa..."

En tiedä ehdinkö enää tänne blogille seikkailemaan ennen joulua ja muutenkaan joululomalla joten toivotan jo nyt kaikille erittäin hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Humppa Soi: Nightwish: The Poet And The Pendulum
Humpastalainattua:
"On the shore we sat and hoped
Under the same pale moon
Whose guiding light chose you
Chose you all"

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lämmintä joulua ja onnea uuden vuoden koitoksiin :)!

Annette Sinclair kirjoitti...

Ihanaa joulua sullekin :) *ojentaa virtuaalisia Mikko Alatalon sinisten silmälasien muotoisia pipareita* Ihan sua varten!

Tiina kirjoitti...

Ne kiharat on HYVÄT, etkö nyt jo ymmärrä... ;D

Hyvää joulua Willelle!

Ps. Tuosta Muusikottaren kommentista tulikin mieleeni, kun näin mainoksen että Mikko Alatalo on laulamassa joululauluja Pispalan kirkossa ja heti tulin ajatelleeksi sinua.
Ymmärrän kyllä, ettei täällä Tampereella mikään muu sinua pidätellyt, mutta täällä on siis Mikko Alatalo! Mieti hei!

Mimmu kirjoitti...

Hauskaa Joulua!

Ja todellakin ne kiharat on hyvät. :)

Anonyymi kirjoitti...

Fingerporissakin kuunnellaan Mikkoa. :D

generated by sloganizer.net