maanantaina, helmikuuta 12, 2007
Willen Keittiö Osa 10
Balls Of Meat and taste of the tonnikala
400 g jauhelihaa
sipulia
1 dl korppujauhoja
2 dl vettä
1 kananmuna
suolaa + mausteita
1 pss valkosipulilohkoperunoita
1 prk tonnikalaa
1 pss valmiskermakastiketta
(juustoraastetta)
Anna korppujauhojen turvota veden kanssa ja lisää sitten mausteet, jauheliha, tonnikala ja kananmuna. Sekoita hyvin ja pyörittele taikinasta lihapullia. Paista 200 asteisessa uunissa aluksi noin 15 minuuttia. Lisää sitten joukkoon lohkoperunat. Paista toiset 15 minuuttia. Halutessasi ripottele päälle myös juustoraastetta.
Tee kermakastike pakkauksen ohjeen mukaan.
Ja ei muuta kuin syömään.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
6 kommenttia:
Tonnikala taitaa olla tuna....
Ja ranskaksi se on thon.
Lähes suora kopio minun tekemästä ruuastani! Ainut ero oli nuo itsetehdyt lihapullat!
Valita sinä vaan. Itse et osaa edes lihapullia itse tehdä ja se kermakastike nyt oli käytettävä pois kun kerran sitä jäi sinulta ylimääräistä. Parempaa tämä oli kuin se sinun tekemäsi. Ja tonnikala antoi mukavan pienen lisämausteen lihapulliin.
Jesh! Taas mahtava ruokavinkki! Kiitos.
Vieläkö Emerituskin eksyy tänne?
Lähetä kommentti