torstaina, joulukuuta 14, 2006
Willen Keittiö Osa 4
Vihoviimeinen Kiusaus
180 g Katkarapuja
3 kpl Kananmunia
3,3 dl Ruokakermaa
300 g Kebablastuja
250 g Kinkkusuikaleita
n. 63,5 g Savunmakuista Kipparijuustoa
500g Perunasipulisekoitusta
5 kpl Lihapullia
Mausteet:
Valkosipuli & Yrtti
Mustapippuri
Levitä perunasipulisekoitus, kebabit, kinkut ja katkaravut uunivuokaan. Sekoita kanamunat, mausteet ja kerma sekaisin. Kaada seos vuoan päälle. Ripottele juusto päällä ja koristele lihapullilla. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Paista uunissa noin tunti.
Tarjoile kynttilöiden loisteessa, klassisen musiikin tahdissa ja Mustikka-Aronia-Tee -mehun kanssa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
5 kommenttia:
Vois olla ehkä iha syötävää...jos siinä ei olis katkarapuja, kinkkua ja tuo juustoki on varmana pahaa...harmi ettei sulla ole koiraa
Onhan mulla Antti täällä.
Siis kuten joku asiaan tarkemmin perehtynyt jo ehti huomata niin lihapullia tarvitaan vain neljä ja ne laitetaan puoliksi. Makuasiahan tämä.
oho, tuossa on sitten jo kaikenlaista :P
Vaikuttaa melkoiselta kevyt vaihtoehdolta. Lihaa on enempi kun perunaa eli suhde on hyvä.
Lähetä kommentti