torstaina, joulukuuta 07, 2006

Loppuviikon piristysruiske

No niin. Nyt suoraan sanottuna vituttaa. Olen siis oikeasti paska koulunkäynnissä. Ei se ole vain kuvitelmaa että koulussa menisi huonosti. Laitetaan vaan suoraan linkki määritelmälle kirosana niin ei tarvitse täällä niitä toistella. Kirosanat

Eli siis, aamu lähti käyntiin todella pirteästi. Kun sain puoli yhdeksältä kokeen eteeni niin ei oikeasti tiennyt olisinko itkenyt vai nauranut. 4 tehtävää ja aiheet olivat sellaisia joista en muistanut edes lukeneeni. Vartissa olin saanut kokeeseen kaiken mitä keksin. Ei tosiaankaan paljoa. Muut siellä kirjoittivat jo romaaneja. Siinä alko jo vähän ottamaan päähän. Toiset viisitoista minuuttia katselin muiden pähkäilemistä ja mietin kuka puuttuu kokeesta. Lopulta sen keksin. Kokeeseen en sitten keksinyt mitään. Lähdinkin sitten pois. Ensimmäisenä ja vähäisimpänä.

Loppupäivän tunnit sujuivat ihan jees. Opintokäynnilläkin onnistuin olemaan nukahtamatta. Mutta sitten kun pääsin kämpilleni ja ajattelin että pitäisi varmaan alkaa tekemään ensiavun tehtäviä niin sitten se iski. Kaveri lähetti tiedon että Lääketieteen perusteiden tentin tulokset ovat tulleet. No minä kävin katsomassa ja niinhän siinä kävi että NOLLA siellä paistoi. Ihanaa. Kaksi vittumaisinta tenttiä siis uusimaan keväällä. Ei paljon naurata. Jos harrastaisin edes vähän ryyppäämistä, niin hukuttaisin murheeni siihen. Mikähän tässä piristäisi. Ei kyllä tule mieleen mitään.

Koulussaopittua:"Olen paska"
Humppa Soi: NMB: Tänään

28 kommenttia:

AC/DC kirjoitti...

Tähän voisin heittää tällaisen lentävän lauseen: "Viina ei hukuta murheita, ne perkeleet osaa uida!"

Wille kirjoitti...

Tai tälllaisen: "Voin kestää tuskaa hetken, voin kestää kuukauden, voin kestää tuskaa vuoden, vaan voinko ikuisuuden?"

Wille kirjoitti...

"Mua alkaa pikkuhiljaa nyppii jonkin verran"

Anonyymi kirjoitti...

mutta hei nuudelipoika... huomenna on hunksit.. ja on mukavaa.. :) anitan kanssa jo melkein lasketaan tunteja siihe ku ne alkaa heittää vaatteita pois..

Wille kirjoitti...

Eipä Hunksit varmaan minua hirveästi piristäisi, mutta toivottavasti teillä on hauskaa. Ja onhan teillä. Ja ehkä minäkin piristyn kunhan viikonloppu koittaa.

Anonyymi kirjoitti...

No eillä on varmana hauskaa...saat kattoa sitte kuvia sieltä...jos kamera pysyy tällessa:D

Wille kirjoitti...

Ei teidän minua varten tarvitse kuvia ottaa, tai voittehan te vaikka yleisöstä ottaakin.

Anonyymi kirjoitti...

Voih. Ikävää. Onneksi kokeet, tentit yms. voi uusia, mutta onhan se tosi kurjaa joutua lukemaan niihin uudelleen. Varmasti vaikeita aiheita niissä tenteissä, itse en kyllä tajuaisi puoltakaan sanaa lääketieteen jutuista. :S

Muistan, miten raskaasti otin sen, että sain matematiikan takia lukiossa etenemisesteen yhdessä vaiheessa. Sen läpi saaminen tuntui täysin ylivoimaiselta. Siinä vaiheessa tuntui, että maailma kaatuu päälle, että ei musta taida tulla ylioppilasta ollenkaan. Että mihinhän amikseen tässä hakisi, kun mikään amis-ala ei oikein kiinnostanut. :D

Mutta siitä suosta noustiin silti, sisulla. ;) Sain kurssit läpi kuitenkin tekemällä töitä asian eteen, eikä ole enää huolia siitä asiasta. :)

Toivottavasti tosiaan viikonloppuna piristyt!

Wille kirjoitti...

Kiitos lohdutuksestasi. Kyllä tässä jo pikkuhiljaa alkaa masennus vähentyä.

Heinä kirjoitti...

Heinän kokeeseen lukuneuvot:

-Lue kirjaa väärinpäin.
-Laula tärkeät lauseet hoosianna virren rytmiin.
-Älä lue liikaa.
-Lue juuri ennenkuin astut sisään luokkaan.
- Lunttaa.
- Älä lue suoraan kirjasta. Kirjoita tärkeät asiat nuhjuiselle paperille jota kanniskelet mukanasi. Ota esiin nuhjuinen paperisi mitä epätodennäköisemmässä paikassa, esim. baarissa ja ala lukemaan sitä.

:)

Wille kirjoitti...

Täytyypä kokeilla. Kiitos vinkeistä. Noudatin kyllä ainakin tuota "älä lue liikaa" kohtaa, ei paljon auttanu. Laulaminen voisi auttaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kylä se siitä. Toivottavasti huomenna on parempi päivä! Ja taitos kirjottaa noin elävästi todistaa ettet sä ny ainakaa tyhmä oo!!

manninen kirjoitti...

Vittu että sä oot paska

Wille kirjoitti...

Sinä se osaat rohkaista miestä mäessä. Onneksi tällä blogilla on muitakin lukijoita.

manninen kirjoitti...

oli ihan pakko laittaa tänne lohdutusten sekaan yksi vittuilukin. Ja turhaan sinä stressaat yhdestä hylätystä arvosanasta. Epäonnistumiset kuuluu elämään, niihin pitää vaan asennoitua oikein, eli "Leuka rintaan ja kohti uusia vastoinkäymisiä"

manninen kirjoitti...

Paremmin ne asiat päähän jää jos niitä jankkaa useampaan kertaan. Minä sen tiedän jos kuka

manninen kirjoitti...

Onnimanni vuosi on tehnyt susta haavoittuvan. Luulis että KaLu:n käynyt mies ei myisi maataan yhdestä hylsystä

Wille kirjoitti...

Yhdestä! Toinen tulossa. Ja ei siinä muuten mutta kun on ehkä kaikkein vittumaisimmat aineet. Helppohan sun on puhua kun siellä omassa koulussasi loistat kuin mikäkin sankari. Ja tällä hetkellä keskiarvoni on tasan 2. Ei oikein piristä. Aluksi 2 kolmosta ja jopa yksi nelonen. Nyt 2 ykköstä joista toinen vasta uusinnan avulla ja yksi nolla ja toinen 100% varmuudella tulossa. Ja kun vielä uhrasin hyvän lomapäivänkin lukemiseen. Yhtä paskasti ois mennyt jos en olis lukenut ollenkaan. Että näin.

Wille kirjoitti...

Eiku onhan siellä vielä yksi kakkonenkin. Jee.

manninen kirjoitti...

Jätkä valittaa enemmän kuin Jonde. Ootteko te kaikki ukkomiehet tollasia aaseja, joiden on pakko saada valittaa jostain. Loppupeleissä sunkaan elämässäs ei oo mitään muuta huonosti kuin pari epäonnistunutta tenttiä. (ja se ettei sun jääkaapissa ole pakastelokeroa) Poikamiehenä sää olisit pyyhkiny persees niihin koepapereihin, ja menny uusimaan ne ilman tätä vitutustiputanssia. Kokoa itsesi ja jätä rypeminen niille joilla on oikeasti siihen jotain todellista tarvetta.

manninen kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Wille kirjoitti...

No kun ette te osaa. On se kumma kun mies ei saa blogillaan rauhassa rypeä. Ei näitä pakko ole lukea. Painu sinne baareihin vaan tanssimaan. ILOPILLERI

manninen kirjoitti...

Pitäiskö sun tulla pois sieltä baarista ja keskittyä niihin kouluhommiin. TYHJÄNPÄIVÄINENVALITTAJA

manninen kirjoitti...

No voi perkele. Kone tilettää, ja just silloin kun on alkamassa hyvä Wittuilu kierre. Mun on pakko ottaa sadekatsastus tästä joskus...

Wille kirjoitti...

Sinä se enemmän niissä baareissa viihdyt! Minulle tulee vaan joskus tuollaisia putkia. Seuraavasta kerrastakaan ei ole mitään hajua.

manninen kirjoitti...

Tampereella baarissa käyminen on ehkä vähän eri asia kun täällä haapavedellä.

Wille kirjoitti...

Niin, mutta määrä korvaa laadun. Olen käynyt vain kerran ihan vain baarissa. Muulloin olen käynyt katsomassa jotain bändiä. (Esim. Eläkeläiset)

manninen kirjoitti...

Mitenkäs koulussa menee?

generated by sloganizer.net