Riisivuokahässäkkän. 2 dl pitkiä riisejä
1 pss Herne-Maissi-Paprikaa
400 g Jauhelihaa
2 Kananmunaa
3,3 dl Ruokakermaa
Juustoraastetta
Ripaus mustapippuria
Keitä riisit ja ruskista jauheliha. Sekoita munat, kerma ja mustapippuri. Levitä riisi, herne-maissi-paprika ja jauheliha tasaisesti uunivuokaan. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja kaada lopuksi muna-kerma seos koko hässäkän päälle. Uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi ja eikun nauttimaan.
Helppoa ja hyvää.
10 kommenttia:
Kuvan perusteella ei ole kyllä kamalasta kaukana.
No minäpä teen tuota joskus vaikka kaikille poikamiehille niin saatte maistaa.
Älä edes yritä. Sinun kokin maine on jo mennyttä.
Ei Wille ole vielä huonoa ruokaa tehnyt
Ainakaan mulle
Mitä? Manninen puolustaa minua?
Pakko kai se on puolustaa, se Galigularis oli ihan helvetin hyvää.
Jari nyt syö mitä vaan..(todisteena energia törppö)
Uskokaa jo. Osaan tehdä ruokaa jota pystyy syömään. Poikkeuksena oli nuudelisörsseli mutta ei sekään niin kauheaa ollut kuin siitä on annettu olettaa.
Ei voi tietää en onneksi ollut maistamassa
Lähetä kommentti