sunnuntaina, kesäkuuta 02, 2019

Paluu eiliseen

Tai ei nyt eiliseen vaan lähinnä viittaan tuolla mestarin biisillä siihen, että koitan palata kirjoittelun maailmaan.

Tänään juhlimme hieman jälkijunassa poikamme 6-vuotissynttäreitä. Päivä meni mukavasti tuttujen ihmisten seurassa ja mikä parasta lapsilla oli kivaa. Vieläkään emme pitäneet kaverisynttäreitä vaikka kai tuon ikäiset monesti jo pitävät. Eipä pojalla kyllä kauheasti kavereita olekaan vaikka päiväkodissa viihtyykin hyvin. Paras kaveri taitaa kuitenkin olla tuo pikkusisko jonka kanssa ovat kuin paita ja peppu. Vaikka toki riitojakin on. Aika paljonkin. Kiusaavat toinen toistaan. Mutta on ne vaan rakkaita toisilleen. Vaikka toisen lapsen tulo toikin uusia haasteita elämään ja varsinkin ne ensimmäiset vuodet oli raskaita niin kyllä se nyt palkitsee.

Nyt on itsellä maha liiankin täynnä herkkuja ja odottelen, että lapsukaiset nukahtavat niin jos sitten vaikka jatkais vaimon kanssa elokuvan katselua.

Eipä tässä kai muuta. Tulevaisuus on myöhemmin on Aknestik joskus maininnut ja sehän näyttää sen että kirjoittelenko vielä joskus lisääkin tänne.

Humppa Soi: Nyt juuri ei soi, mutta tänään olen kuunnellut paljon NMBtä. Heiltä tulee luultavasti uusi levy ja varmasti sen myötä keikkojakin. Niitä odotan inolla. Huippubändi.

Lastensuusta: ”Mitä pormestari?”, kysyi poikani minulta, kun yritin epätoivoisesti komentaa iltapesuille.

Ei kommentteja:

generated by sloganizer.net