perjantaina, toukokuuta 25, 2018

Jatketaan saman aiheen parissa

” Mikä on muuttunut? Ei mikään!”, laulaa NMB ja siihen voin samaistua. Rahattomuudesta siis taas on kyse. Keksin hätäratkaisun siihen. Olen ottanut aikoinani pankista joustoluottoa ja sitä pystyy korottamaan joten ajattelin, että nyt olisi sen aika. Näppärästi netin kautta hakemuksen teko onnistuikin ja huokasin helpotuksesta. Luoton maksuaika vaan piteni, kuukausimaksu pysyi miltei samana kuin nytkin.

Mutta... Päätöstä ei kuulunut eikä rahoja näkynyt joten chatin kautta yhteys pankkiin ja pitkät keskustelut pankkineidin kanssa. Pankkineiti sanoi että soittaa vielä jonnekin varmistuksen ja laittaa sitten rahat tilille. No eipä se onnistunutkaan. Päätös hylättiin koska en ole vakituisessa työssä. Näinhän se toimii. Pitäisi saada tarpeeksi siis palkkaa että voisi saada lainaa jota ei silloin tarvitsisi jos saisi tarpeeksi palkkaa.

Tässä siis syy miksi kirjoitan tähän aikaan. Ei kai sitä nukuttua saa jos murehtii miten saa rahat riittämään ruokaan. Onneksi viikon päästä alkaa ”kesäloma”. Mitähän kivaa sitä keksisi? Jos vaikka keräilis pulloja...

Ei kommentteja:

generated by sloganizer.net