lauantaina, toukokuuta 05, 2018

Seuraavaksi hajoaa pää

En jaksa enää tätä rahan kanssa tappelua. Ensiksi hajosi tiskikone pari viikkoa sitten. Kotivakuutuksesta saatiin ikävähennysten ja omavastuun jälkeen 120€. Ja sekin on jo mennyt. Onneksi pärjää ilmankin. Käsinkin voi tiskata.

Sitten hajosi olohuoneesta jalkalamppu ja vessasta paloi lamppu. Onneksi pärjää ilmankin. Kesällä on valoisaa muutenkin.

Saunassa kiuas on jostain syystä alkanut reistailemaan, kun anna enää kunnon löylyjä vaikka miten lämmittäis. Onneksi pärjää ilmankin. Noin kerran kuussa käydään Karstulassa niin siellä voi saunoa.

Lämmin vesi loppuu kesken harva se päivä. Se sentään enimmäkseen johtui siitä että sulakkeet oli palanut. Nyt riittää paremmin kunhan vähän vuorotellaan suihkupäiviä. 

Sähkön mittaukseen erehdyin ostamaan Fortumilta laitteen joka olikin ihan hyvä niin kauan kunnes tiputin sen lattialle ja nyt se on palasina. Ilmankin pärjää. Mukavahan se on maksaa kuukausimaksua laitteesta joka on rikki.

Ja nyt viimeksi autosta meni rengas. Reikä siinä taitaa olla kun ei pysy ilma sisällä. Onneksi sitä ei pärjää ilman autoa.

Asiaa piristää se että tässä kuussa tulee viimeinen täysi palkka ja seuraavasta ei tiedä miten myöhään menee kun vaihtuu työpaikka. Voi mennä jopa heinäkuun loppuun. Vaimokin haki töitä mutta eivät soittaneet edes haastatteluun. Olisko ollut taas valmiiksi pedattu paikka jollekin.

Loppuun lainaus tekstin alusta: ”En jaksa.”

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Ei se siitä.

Wille kirjoitti...

Niinpä. Onneksi avautuminen helpottaa aina jonkun verran.

generated by sloganizer.net