sunnuntaina, elokuuta 31, 2014

Huomenna taas

Töihin. Iltavuoroon. Äkkiä se kuukausi hurahti, niin kuin oletettua olikin. Ahistaa huominen töihin paluu, mutta niinhän se aina tekee pitkän loman jälkeen. Ja aina siihen nopeasti taas oppii. Toivottavasti töihin paluu ei kuitenkaan tarkoita sitä, että tämä kirjoittelu tänne taas hiipuisi.

Viime kerralla lupasin kertoa kulkijasta jonka laitoimme kätköön. Kyseessä on siis niin sanottu "travel bug" joka kulkee geokätköstä toiseen eri kätköilijöiden mukana. Ne on hauska lisä muutenkin niin koukuttavaan puuhaan. On hauskaa kun löytää kulkijan ja kun sen sitten kirjaa geocachin sivustolle niin näkee missä kaikkialla se on käynyt.

Ensimmäinen oma kulkijamme laitettiin kulkemaan, kun sadan kätkön raja meni rikki ja nyt tuo "Rölli" kulkee Saksassa. Ja nyt kun tuli 200 täyteen niin oli aika laittaa toinen. Sen nimeksi tuli "Master of Music" ja tarkoituksena olisi että jokainen joka sitä kuljettaa niin linkittäisi kommentteihin jonkun musiikkikappaleen. Odotan innolla mitä musiikkia kulkijamme pääsee keräämään.

Se siitä lyhyesti selitetttynä. Tuo kätköily on hauskaa, mutta äärimmäisen vaikeasti selitettävää puuhaa.

Nyt nauttimaan viimeisestä lomaillasta...

Humppa Soi: Takkatulen roiskunta.

Ei kommentteja:

generated by sloganizer.net