perjantaina, marraskuuta 05, 2010

"Minä en tiedä mitään"

Viikatteen DVD on katsottu ja todettu hyvinkin toimivaksi. Mielenkiintoiset oli kyllä väliaikanumerot. Erityisen kiitoksen saakoon dokumentti En Coresta.

Huomenna onkin sitten kihlajaisten aika. Vihdoin ja viimein. Ja kun juhlimisen makuun pääsee niin juhlitaan vielä sunnuntaikin. Huomenna Keski-Suomessa ja sunnuntaina Keskipohjanmaalla. Käki istui keskellä keskimmäistä keskioksaa, ainakin jonkun lorun mukaan, mutta se ei liity mitenkään minun elämääni.

Tänä aamuna minun elämäni on kulunut musiikkia kuunnellen ja Kingin kirjan loppuun lukiessa. Kyseessä oli teos nimeltä "Tapahtumapaikkana Duma Key". Hyvä kirjahan se oli. Ei mitenkään erikoista Kingiä, mutta hyvä kuitenkin. Seuraavaksi lukuvuoron saa Liseyn tarina.

Ja innostuinpa tänä aamuna tässä kun rakkaani on töissä ja minulla on tylsää niin kirjoitin vähän matkaa suurta ja mahtavaa romaaniani. Kyllä siitä jotain muovautuu. Mielenkiintoista itsekin nähdä mihin se johtaa.

Seuraavalla kerralla raporttia kihlajaisista. Ehkä. Tai sitten jotain ihan muuta.

Humppa Soi: Tuiran Miliisi: Jänkämaisema
Humpastalainattua: " Aivot palaa, hehkuen hekumasta, liekki kohoaa ylös jänkämaisemasta"

1 kommentti:

Naily kirjoitti...

Minäkin annan peukut En Corelle. Toiseksi eniten hihittelyä aiheuttivat Vi Gåte, josta ei voi olla pitämättä, ja mainoksista rasvamaksalaatikko. Keikka oli myös taattua Viikate-laatua.

Oikein hauskoja kihlajaisia teille! Kerrohan jotain fiilinkejä juhlista. Onko tulossa paljon vieraita? Me juhlimme omia kihlajaisia vain vanhempien ja puoliskon sisarusten kera. Sama pienuuskaava siis kuin häissäkin oli.

generated by sloganizer.net