tiistaina, elokuuta 03, 2010

Kohtalon koura tarjoaa Kärnää

Ylihuomenna eli torstaina 5.8.2010 se taas koittelee karuimpiakin karjuja. Nimittäin edessä on Kärnä. Tämä jokavuotinen perinne toteutuu nyt jo ties kuinka monennen kerran. Tänään tai huomenna pitäisi vielä laittaa kasaan selviytymispakkaus eli poltella musiikkia mukaan.

Töissä on ollut ihan mukavaa vaikka väsyttää kun on ollut niin paljon vain yhden päivän vapaita. Ja tulevaisuus vähän huolettaa kun kuun loppuun asti vain on sopimusta. Saa nähdä miten sitten äijän käy.

Muuton uuten kämppäänkin sain hoidettua. Kiire meinasi tulla mutta onneksi kaveri auttoi. Kiitos hänelle. Kämppä on erikoinen mutta hieno. Siellä on nyt jo hieman viileä joten vähän talvi pelottaa. Toivottavasti patterit toimivat hyvin. Ja saunankin eilen testasin. Aivan järkyttävässä kunnossa se oli ja vähän sitä kuurasin ennen kuin kehtasin sinne mennä. Ihan ok se on mutta pitäisi vielä kunnolla pestä se.

Mutta nyt Kärnä kutkuttaa mieltä niin paljon ettei kirjoittaminen luonnistu...

Humppa Soi: Gasoline Girls & Petrol Boys - Kiltti sängyssä

2 kommenttia:

sirtsu kirjoitti...

Uusi koti on kiva asia! Ja jos patterit ei auta ja kovin kylmä meinaa talvella tulla, niin osta sellainen lämminilmapuhallin. Nopeesti saa kämpän lämpimäksi, eikä tartte palella. Mä pärjäsin hienosti sen avulla viime talven. (Vaikka keittiössäni oli välillä vain +7 astetta.)
Muutitko muuten puutaloon?

Onnea uuteen kotiin ja kivaa Kärnää!


Nimimerkillä hieman viileää täälläkin jo nyt.

Wille kirjoitti...

Kiitos :)

Niin. Eiköhän sitä jotenkin talven yli pärjää. Ei ole puutalo vaan sellainen betonimöykky.

generated by sloganizer.net