torstaina, elokuuta 12, 2010

"En mä rohkea oo, enkä kuolematon."

Kärnä takana. Hieno reissu. Tässä tiivistelmää noista tuokioista tovereiden kanssa:

Torstaina (viikko sitten) veljeni leijonanmieli tai ei nyt leijonanmieli mutta veli kuitenkin tuli hakemaan minua Kokkolasta. Kihlattuni teki meille ruoan ja oli hyvää. Riisiä ja kanaa. Maha täynnä suunnistimme aluksi Biltemaan ostamaan retkikeitintä. Tämän jälkeen ajelimme pitkin Keskipohjanmaata kohti Viitasaarea.

Kärnässä meitä odottikin jo miehistä miehisin eli Manninen. Ilta sujui rattoisasti saunoen ja höpötellen. Kävimmepä siinä noin puoli neljän aikaan aamuyöstä Mannisen kanssa uimassakin. Oli taas niitä hetkiä kun tajuaa että nyt sitä on Kärnässä, kun kävelee munasillaan usvaisella pellolla kohti järveä, jonka rannalta ei kunnolla edes pääse uimaan. Kamera taltioi kaiken.

Perjantaina aamupäivästä kävimme Viitasaaren keskustassa ostoksilla. Mukaan tarttui Frederikin LP, Bolivia Mantan CD, hienot vaatteet Willen keittiötä varten sekä Stephen Kingin kirja. Niin ja tärkeimpänä Mikko Alatalon kokoelma lastenlauluja. "Kanikanikanikanikanikanikani kaa..."

Willen Keittiö oli vauhdissa ja valmisti vatkulia sekä jotain piirakkaa. Onnistui yllättävänkin hyvin ja savuefektit oli tietenkin mukana. Kamera taltioi kaiken.

Iltapäivällä paikalle sitten saapuikin loput Kärnään osallistujat. Yhteensä meitä oli kuusi, joista kaksi oli oikeita miehiä ja neljä poikamiehiä. Perjantai-ilta meni saunoessa ja kävimme taas vaihteeksi kokeilemassa pääsemistä saaren laavulle yöksi. Vene oli täynnä porukkaa ja tavaraa ja yksi meistä huusi soututahtia niin lujaa kuin kurkustaan sai irti. Sitten huomasimme että laavulla olikin jo porukkaan. Ja sanoivat olevansa siellä yötä, joten se siitä. Grillailimme sitten ihan perinteisellä grillipaikalla ja olipa siinä Demolition Man taas vauhdissa kun kokeilin retkikeitintä. Leikkejä pimenevässä illassa. Kamera taltioi kaiken.

Lauantaina kävimme syömässä ja ostamassa kaupungilta kirjekuoria, paperia, kyniä sekä tietenkin terveyssiteitä. Kärnässä sitten askartelimme 20 aivan mahtavaa kirjettä yhdelle kavereistamme joka ei päässyt Kärnään kun oli "tyttöystävän synttärit". Tekosyitä. No saimmepa aiheen ainakin tehdä vähän kirjeitä. Siinä oli ihan perinteisiä rakkauskirjeitä, eroottisia runoja, satu ja kaikkea muuta pientä kivaa. Nyt tuli deja vu blogille kirjoittamisesta... Hassua. No palataan asiaan. Niin kirjeitä kirjoittelimme ja täytyy sanoa että olimme kyllä luovia. Kamera taltioi kaiken.

Lauantaina illalla kävimme uimassa ja sinne jäi järven pohjaan muisto meistä. Nimittäin yhdet silmälasit. Niin siinä käy kun hyppii lasit päässä järveen. No sainpahan ainakin ajaa ilmastoidulla uudella autolla koska kaveri ei nähnyt ajaa.

Ja tietenkin pelasimme myös Marco Bjurström aliasta sekä mölkkyä munasillaan. Ja bangia.

Sunnuntaina haikein mielin sitten palasimme kukin tahoilleen. Ensi vuonna uudestaan.

Kokkolaan palasin sunnuntaina ja maanantaista keskiviikkoon olin töissä ja tänään vapaalla. Kihlattunikin sai töitä. Yllättävää kyllä vielä sattuu vuorot menemään tosi paljon yksiin. Ja kohtahan minulla työt loppuukin ja alkaa työttömän arki. Pitäisi kai vaivata päätä työnhaulla mutta ei jaksa pitää kiirettä.

Humppa Soi: Axxis - Touch the rainbow

Elämässäopittua: "Sitä on kuin pakana, jos ei ole aamupaska takana."

5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Mitä on Marco Bjurström alias?

Hiano uus tausta sulla!

Wille kirjoitti...

Joo, pitäisi vielä kun jaksais niin vähän viilata blogia paremmaksi.

Marco Bjurström alias on alias featuring Marco. Käytännössä siis muuten samanlainen alias mutta mukana on DVD jossa on Marcon selityksiä (jotka on niin helppoja että vaatii taitoa olla vastaamatta oikein) ja sitten on vielä Marcon yllätyksiä jotka on rasittavuudessaan aivan mahtavia.

Joka tapauksessa aivan hirveä peli joten aivan mahtava Kärnään.

Naily kirjoitti...

Aivan mahtava piristys viikonlopun aloitukseksi! Sinulta tuo kynäily onnistuu. *hihitys* "Ja kamera taltioi kaiken" :D Äijäreissut kuulostavat mukavilta.

Bjurström Alias? Voi luoja! :DD

Naily kirjoitti...

Aa, Erilainen olotila -blogini on muuten kuollut ja kuopattu jo vuoden alussa, että jos blogilinkkejäsi päivität, niin otahan pois. Uuden saa laittaa, jos kehtaa myöntää blingaavansa. ;D Viime päivinä sisältö on tosin mennyt enemmän tuonne Viikatteen ja muun rokin hehkutuksen puolelle kuin pelkkiin tyttömäisiin asioihin.

http://tincaling.blogspot.com

Wille kirjoitti...

Tincali: Kiva jos rustailuni vielä kelpaavat :) Ja äijäreissut on parhaita. Eikä olis ulkopuoliset uskoneet että olimme vielä selvinpäin.

Muiden blogeja en ole lukenut piiiitkään aikaan, mutta pistetään korvan taakse jos joskus vielä innostuisin enemmänkin taas blogimaailmaan sukeltamaan. Ja Viikate on kyllä nerokas bändi, sitä saakin vähän hehkuttaa.

generated by sloganizer.net