tiistaina, heinäkuuta 28, 2009

"Mä en pelkää mitään"

Viikonloppuna kävin kotona (tämä kämppäni on kämppä ja kotini on se missä lapsuuteni päivät olen kirmannut alastonna niityllä). Siellä oli ihan mukavaa vaikka meinasikin iskeä loma-ahdistus kun alkoi tuntua että pitää revetä joka suuntaan ja aikaa on vain reilu viikko. Lauantaina keräsimme kiviä pois pellolta ja satoi vettä. Kastuin aivan läpimäräksi. Tykkään kesällä kastua lämpöisestä sateesta. Sunnuntaina palasin jo takaisin Kokkolaan ja Manninenkin pyörähti täällä. Sain vihdoin Mikko Alatalon Puutarha levyn. Legendaarinen levy. Ensimmäinen Mikon tekemä levy hänen vaimonsa itsemurhan jälkeen. Kauniita kappaleita. Herkkiä.

Maanantaina eli eilen olin töissä. Aamuvuorossa. Iltapäivällä paistoimme tyttöni (kutsun häntä tytöksi koska tyttöystävä on niin pitkä sana ja nimeltä en viitsi kirjoittaa) kanssa lettuja ja nautimme niitä jäätelön kanssa. Oli hyvää. Ilta ei ihan niin hyvin sitten mennytkään. En meinannut saada millään unta ja sitten alkoi ärsyttämään se kun aamulla pitää nousta aikaisin. No kyllä minä sitten lopulta nukahdin ja töissäkin jaksoin ihan hyvin.

Tänään on ollut väsynyt mutta onnellinen olo. On ollut mukavaa. Teimme riisiä ja kanaa ja rakensimme tuhannen palan palapeliä. Pienistä asioista sen ilon voikin nyhjästä.

Kohta kömmin nukkumaan...

Humppa Soi: Antti Kleemola: Kriisi
Humpastalainattua:
"Yksi tietää: poikaystävä pian romahtaa.
Toinen miettii kuka alakerran tytön saa.
Kolmas parvekkeelle sammuu niin kuin eilenkin.
Ja minä mietin että Hector sanois tän paremmin."

Elämässäopittua: Kyllä maalla on mukavaa. (Katso kuva)

1 kommentti:

Tiina kirjoitti...

Krokotiilin luuranko?

generated by sloganizer.net