perjantaina, joulukuuta 19, 2008

Hei taas!

Ei tässä mitään ihmeellistä taaskaan asiana ole. Koulu on ohitse tältä vuodelta ja joululoma on siis alkanut. Tänään illalla luokkamme pikkujouluihin. Hyvää ruokaa luvassa ainakin. Alkomaholikin siellä varmaan virtailisi mutta virtailkoon ihan rauhassa vaan muiden suihin. Onneksi luokkalaiset tietävät etten juo ja on muitakin jotka eivät juo niin ei ole niin orpo olo.

Eilen pitkästä aikaa taas lauleskelin Singstaria. Kävimme "luokkakaverini" kanssa hänen kaverinsa luona iltakahvilla ja siihenhän se meni että löysin itseni laulamasta mm. Indicaa ja Black Velvettiä. Oli varmaan järkyttävän kuuloista. Sääliksi käy kuulijoita. Anteeksi. Mutta kivaa oli.

Tänään varmaan ennen pikkujouluja pääsee vielä tanssimaan tanssimatolla. Ei sekään kyllä kaunista ole.

Ja olen tällä viikolla tehnyt myös levylöytöjä. Ensinnäkin Manninen toi minulle Mikko Alatalon levyn jonka oli joskus puolestani ostanut. Siitä ei varmaan erikseen tarvitse mainitakaan mitään. Ymmärätte varmaan että se on täydellinen. Sitten löysin ale-laarista kaksi hienoa levyä ihan parilla eurolla. Tässäpä näytteet. Mitä pidätte?



Jason muuttaa taivaaseen: Sopivaa hintaa



Piina: Enkeleitä

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Tää oli siis ilmeisesti biisitaisto?

Tooooodella vaikea sanoa, kun kumpikaan kappale ei puhutellut minua oikein mitenkään. Mutta ehkä tuo Piina kuitenkin oli parempi. Ainakin muistan, että siinä laulettiin jotain paskapäistä.

Mimmu kirjoitti...

Mä kerron mielipiteeni sitten, kun ehdin rauhassa kuuntelemaan biisit. Tällä hetkellä on taustalla liian monta lapsikuuntelijaa eli onneksi luin Tiinan kommentin sitä ennen :D

generated by sloganizer.net