sunnuntaina, marraskuuta 19, 2006

Niljakas varas

Niinpä niin. Tänne sitä taas tultiin Tampereelle opiskelemaan ja blogille juttuja vääntämään. Opiskelu varmaan jää enemmän taas taka-alalle. Olen myös innostunut lueskelemaan toisten blogeja. Mikähän siinäkin kiehtoo, kommentoida vieraiden ihmisten elämää. Mutta onhan se itsestänikin mukavaa lueskella toisten kommentteja omista aivoituksista. Ja olen kaiken lisäksi iljettävä ja röyhkeä varas kun vien toisten blogien ideoita, tosta noin vaan potematta huonoa omatuntoa, tai eihän sitä tiedä jos sitä herää keskellä yötä ja alkaa murehtimaan omaa ilkeyttään. Ja takaisin asiaan, vein siis tuon idean ilmoittaa aina biisi mitä kuuntelee kirjoittamis hetkellä. Saavat muut sitten nauraa minun musiikkimaulleni. Tämän osion taidan lisätä koulussaopittua-osioni jälkeen. Uuden osion nimeksi tulee: Humppa soi.

Koulussaopittua (Pe): "Pienet rinnat tutkitaan ultraäänen avulla."
Humppa soi: The Pogues: I'm A Man You Don't Meet Every Day

11 kommenttia:

manninen kirjoitti...

Pääset vähemmällä kun copy/pastetat aina kikkelihevi

Wille kirjoitti...

Vai Pogues on nykyään kikkeliheviä. Kaikkea sitä oppii.

manninen kirjoitti...

Älä selitä. Sinä et kuuntele mitään muuta kuin kikkeliä

Wille kirjoitti...

Niinpä niin. Itse asiassa levyhyllystäni löytyy varmaan enemmän muuta musiikkia kuin kyseistä hieman alatyylin ilmauksin mainittua heavy metallin tyylisuuntaa. Vaikka on se hienoa. Ei siitä mihinkään pääse.

manninen kirjoitti...

On se paskaa ei siitäkään pääse mihinkään...

Anonyymi kirjoitti...

Eikös se ole kuitenkin niin, että yleensä nuorten rinnat tutkitaan ultraäänellä... Vai onkse oikeesti koosta kiinni?

Wille kirjoitti...

On se koosta kiinni. Jos ne ei koneen alle mahdu niin sitten turvaudutaan ultraääneen. Oikein kiinteillä rinnoilla sama homma.

Anonyymi kirjoitti...

Niin eli nuorten rinnat on kiinteet ja silleen...? Mulle ainakin sanottiin et nuorilta otetaan yleensä ultra. Noh, sä ammattilainen, mä en siis todellakaan...

Wille kirjoitti...

No kyllä se minusta riippuu aika pitkälti kyllä siitä millaiset rinnat ovat. Tottakai aina kun mahdollista pyritään ottamaan mammografialaitteella, koska sillä saa parhaiten kaikki mahdolliset muutokset näkyviin. Tämä on vain minun käsitys asiasta, vasta kolmantena vuonna perehdymme koulutuksen puolesta mammografiaan, joten silloin tiedän enemmän. Uskoisin myös että eri lääkäreillä on eri tavat tutkia rintoja. Minun ammattiinhan sitten tulevaisuudessa kuuluu vain se tekninen työ. Minun ei siis tarvitse päättää kummat kuvat otetaan vai otetaanko molemmat.

Anonyymi kirjoitti...

Okkei. Niinhän se on, lääkärihän sen päättää. Kiinnostavaa alaa kyllä opiskelet....

Wille kirjoitti...

No onhan tämä kieltämättä aika kiehtova ala, vaikka turhan usein tuntuu tuo opiskelu tökkivän. Mutta käypäs vastaamassa lukijakyselyyni, kun kerran näytän saaneeni sinusta lukijan. Ihan kiva kun joku kommentoi ilman vittuilua.

generated by sloganizer.net