torstaina, marraskuuta 23, 2006

Humppaava Simo Frangen

Vielä kerran täytyy palata tähän samaan aiheeseen. Keikka on siis heitetty. En voi sanoin kuvailla keikan mahtavuutta, mutta nyt ymmärrän miksi Mannista vituttaa ettei päässyt sinne.
Kun menin Klubiin sisälle en voinut kuin ihmetellä ihmispaljoutta. Eihän nyt Eläkeläisten keikalla voi olla noin paljon porukkaa. Odotellessani keikan alkua huomasin erilaisia asioita. Ensiksikin sen että minä taisin olla koko paikan ainoa ihminen jolla ei ollut tuoppia tai pulloa kädessä. Toisekseen sen miten paljon eri musiikin kuuntelijoita paikalla on. Tämän johtopäätöksen tein bändipaitojen lukuisasta kirjosta. Oli Viikatetta, Ramonessia, Kroonisten Poikamiesten puheenjohtajaa (AC/DC), System of A Downia... ja tietenkin ylitse muiden humppavaatetusta.
Siinä aikani jakkaralla istuttuani luokseni tuli kaksi naispuolista henkilöä, joista toinen kysyi minulta onko viereiset tuolit vapaita ja heti perään että entäs miten on minun laita, olenko vapaa. No jotain sopersin että tuolit on vapaita mutta minä en ja siihen se keskustelu jäikin. Sitten jäin kuuntelemaan vieressä olevan porukan keskusteluja. He olivat saksalaisia ja siihen tulikin heti yksi suomalaisuros avaamaan kulttuurien välistä jännitettä. Sen verran sain selvää että hän yritti opettaa ulkomaalaisille mitä on runkkaaminen (anteeksi ruma sana).
Sittenhän jo näin että Onni Varishan se siellä yleisön seassa häärää ja melko pian sen huomattuani alkoikin jo lavalta kuulua ah niin tuttu sirkusmusiikki. Ja siellähän ne olivatkin jo lavalla kaikki muut orkesterin jäsenet. Onakin sen taisi huomata ja kapusi heidän joukkoon. Siirryin hieman lähemmäksi katsomaan esitystä ja huomasin että vieressäni musiikin annista nauttii Simo Frangen, näköjään hänkin ymmärtää hyvän musiikin päälle.
Ensimmäisen biisin aikana tuli hieman teknisiä ongelmia, eikä sen jälkeen kumpikaan uruista oikein tahtonut pelata. Siinä muiden jatkaessa soittoa saatiin kummkinki Petteri Halosen urut kuntoon, mutta Onnin ei. Välillä onnille tuotiin sellaiset pattereilla toimivat leikkiurut, mutta niistä ei lähtenyt pihaustakaan joten palasiksihan ne oli lyötävä. No sai hän kumminkin jostain käsiin marakassit ja jonkin sortin helistimen. Keikka sujui melko normaaleissa humppamerkeissä. Välillä lavalla kävi kaksikin puolialastonta miestä ja Onnikin välillä innostui hyppimään yleisöön ja pääsin oikein koskemaan kyseiseen musiikin monitaitajaan.
Siinä taisi olla tärkeimmät. Loppuun vielä muistin virkistämiseksi lista muutamista biiseistä joista saimme nauttia.
Humppaava Jeesus
Humppapappa
En saa millään humpatuksi
Syksy
Humppasonni
Ranttaliksi
Humpataan ja tanssataan
Vihaan humppaa
Hullun jenkka
Hapankaalihumppa
Humppakonehumppa
Jukolan humppa
Humppaidiootti
Lauantaitanssit
Ja monia muita, 1,5 tuntiin mahtuu monta humppaa.

Nyt nukkumaan ja aamulla pirteänä harjoittelemaan röntgenkuvien ottamista.

7 kommenttia:

AC/DC kirjoitti...

Ei sinussakaan näytä olevan yhtään pelimiehen vikaa kun kerran menit tunnustamaan olevasi varattu.

Jööti kirjoitti...

ville on suosittu.varaaman mulle paras petipaikka sitten 16.12. kun me tullaan sun luo yöksi.

Wille kirjoitti...

Jaa nyt sitä sitten ollaan jo tänne tulossa, saa nyt vielä nähdä miten käy. En jaksa vielä edes miettiä asiaa.

Matti kirjoitti...

Melkoinen naistenmies vaan willestäkin on tullut tuolla Tampereella.

Anonyymi kirjoitti...

Tampereella liha on halpaa ja sitä on paljon. Tiskit pullollaan...

AC/DC kirjoitti...

Halpa liha ei ole välttämättä terveellistä...

manninen kirjoitti...

Heti kun mies on varattu niin naisia on joka sormelle. Mikä niissä varatuissa kiinnostaa?

generated by sloganizer.net