torstaina, syyskuuta 14, 2006

En suostu kuolemaan

Olen siis vielä elossa, vaikkei minua täällä olekaan viime aikoina paljon näkynyt. Alkaa pikkuhiljaa rassaamaan tuo netittömyys, sais se jo aueta, niin pysyis vähän kärryillä näiden blogien tapahtumissa.
Näyttää siis todellakin siltä että minun blogini alkaa pikkuhiljaa houkuttelemaan porukkaa tuolta poikamiesten blogilta, aika huteralta näyttää kerhon kestäminen. Nyt siis jo puolet perustajajäsenistä ja yksi joka ei vielä ehtinyt edes täysvaltaiseksi jäseneksi on pudonnut kyydistä, mikä onkin ihan oikein.
Sitten muihin asioihin. Monet ovat varmaan miettineet mitä olen viime viikkoina siellä Tampereella touhunnut ja kenen kanssa. No täytyy myöntää, että olen käynyt jo kerran treffeillä, mutta se oli mies joten en minä kovin paljon noita naisia vedä puoleeni näin ukkomiehenäkään. Ehkä se onkin vain hyvä asia. Koulussa on ollut ihan hienoa, tosin turhan pitkiä ovat koulupäiväni olleet. On mulla yksi täysi päiväkin jo ollut. Anatomian tentinkin tuossa pyöräytin ohimennen, en tosin tiedä menikö läpi vai ei, mutta ei sitä kannata turhaan stressiä ottaa. Pääsimme myös vihdoin asiaan, eli keskustelemaan rektaalilämmöstä. Opettajalla oli väärää tietoa asiasta vaikka lääkäri olikin. Hän nimittäin meinasi että se mitataan kymmenen sentin syvyydestä. Onneksi korjasin asian ettei luokkatovereilleni jää vääristynyttä käsitystä asiasta.
Tampereeseen olen jo muutenkin pikkuhiljaa tutustunut. Olen löytänyt 4 kirpputoria, 4 levykauppaa ja ainakin 3 pornokauppaa.

Lopetan tilitykseni latinankieliseen nimeen musculus gluteus maximus, miettikääpä mitä se mahtaa tarkoittaa.

7 kommenttia:

manninen kirjoitti...

Kylläpä sitä ollaan taas niin viatonta. Omien puheittesi mukaaan sinä pääsit jo ölj... siis tunnustelemaan vieraita pakaroita. Ja naisien naurattaminenkin on alkanut jo luonnistumaan niin kuin vanhalta tekijältä. Ai niin säähän olet vanha tekijä!

Wille kirjoitti...

Ne oli miesten pakarat. Naisiahan en ole naurattanut, toisin kuin eräät. Enhän minä edes katso vieraita naisia.

manninen kirjoitti...

Tuo oli kyllä jo niin syvää paskaa että on harvoin nähty ies kärnässä

Wille kirjoitti...

Harvonpa näkyy naisiakaan Kärnässä. Eiku näkyyhän niitä kun pitää naisen Kärnään vieminenkin naamioida kuvaussessioksi, sinä kaksinaamainen liero.

manninen kirjoitti...

Sinuna en puhuisi noista naisen viemisistä mitään. Kuka se sanoi ettei mummonmökkiin ja grillille naisia viedä ikinä. Mutta mitenkäs kävikään. Sinä Lohinaamainen Don Juan

AC/DC kirjoitti...

Mutta eihän salaattilautasen syömistä voi laskea grillillä käymiseksi...

manninen kirjoitti...

Ei ehkä enää vielä pari vuotta sitten. Mutta nyt elämme kieroutuneessa maailmassa, jossa salaattilautanen voi olla grilliateria ja Krooninen poikamies voi iskeä naisen

generated by sloganizer.net