keskiviikkona, syyskuuta 20, 2006

Eipä tässä paljon taas asiaa ole

Kylläpäs täällä blogilla on taas meininkiä. Taitaa poikamiesten touhu tosiaan hieman karata käsistä. Mahtaa olla pojille kova pala sitten kun putoavat kerhosta ja eivätkä enää voi haukkua meitä oikeata elämää nauttivia tantereen tömistäjiä ja perusjuurten höristäjiä. Tekisi mieli ottaa kyllä tuo emeritus tänne blogille mutta se taitaa sotia hieman blogin periaatetta vastaan. Blogihan on niille jotka ovat (onneksi) tippuneet Kroonista Poikamiehistä, eikä Emeritus koskaan päässyt Kroonisten Poikamiesten viralliseksi jäseneksi. Toisaalta olihan Emeritus poikamiestenkin blogilla jo ennen liittymistä kerhoon, joten sitä täytyy vielä miettiä.

Kommenteita lukiessa tuli vielä ilmi, että haluttaisiin että antaisin parisuhdepelini Manniselle. Näin ei tule käymään. Oli se Mannisen ilme niin hieno kun hän sen minulle ylpeänä lahjoitti. Katsotaan sitten kun Mannisella on parisuhde (mielellään naisen kanssa). Enkä hyväksy sellaista hetkittäistä kihloihinmenoa joka ei näyttänyt edes häiritsevän poikamiehiä. Heti kun olet ulkona kerhosta saat parisuhdepelin takaisin, eli nyt opistolla vaan joukolla etsimään Manniselle naista.

Koulussa oli taas hieno päivä. Puhuttiin AC/DC:stä ja U2:sta. Valitettavasti kyseessä oli fysiikan neloistunti, eikä kyse ollut bändeistä (tai edes hulttioryhmän puheenjohtajasta) vaan jostain kaavoista ja sähköstä ja resistanssista ja mua ei kiinnosta fysiikka. Onneksi pari viikon päästä on fysiikan tentti ja sen jälkeen alkaa taas uusi fysiikan kurssi.

No huomenna saan taas hetken hengähdysaikaa blogille kirjoittamisesta, kun suunnistan kohti Karstulaa. Eihän sitä nyt perjantaisin saa koulua olla, sehän kävisi jo opiskelemisesta.

Haluaisin vielä kerran huomauttaa Maximum Overdriven kohtalosta. En siis onnistunut tilaamaan sitä ja nyt sen on joku laatuelokuvien ystävä käynyt ostamassa sen, joten säästyipä taas nekin rahat.

Mutta nyt täytyy kyllä lähteä ostamaan jo kauan suunnitelmissa ollut yöpöytä. Maskussa näyttää olevan varastontyhjennys joten ei tarvitse käydä Sotkassa vaikka poikamiehet niin ehkä toivoisivatkin. Täytyypä kirjoitella sitten reissusta jonkinlainen novelli että miten onnistuin.

12 kommenttia:

manninen kirjoitti...

Turha yrittää pimpata. Kuka nyt niin hullu olisi että meikeläisen haluaisi. Ei se parisuhdepelikään (vaikka hyvä onkin niin suuri porkkana ole

manninen kirjoitti...

Eikä meikä edes halunnut sitä peliä, kun sää tietenkin kääntäisit asian meikää vastaan, joten sanoin että Jööti voi yrittää suostutella jos onnistuu...Alleviivaan vielä että meikä ei halua parisuhdepeliä, eikä meikällä ole parisuhdetta

AC/DC kirjoitti...

Joko on kaavat hallussa? P=UxI, I=P/U, U=IxR, R=U/I, Sotka=Wille+Nainen

Wille kirjoitti...

Älä riko kaavaa

Anonyymi kirjoitti...

Wille, anna parisuhdepeli.

Wille kirjoitti...

Sitten kun Mannisella on nainen, eli helpommalla pääsette kun ostatte oman.

manninen kirjoitti...

Pääset sinäkin helpommalla kun jätät emäntäsi

Anonyymi kirjoitti...

On siis taas se aika vuodesta kun menemme nettiin etsimään jarille naista.

manninen kirjoitti...

Onnea yritykseen. Ei kukaan osta sikaa säkissä, varsinkaan rumaa sikaa

Wille kirjoitti...

Eikös ruma sika juuri ostetakin säkissä. Rumuuskin on vain katsojan silmissä. Tässä tapauksessa aika monen katsojan.

manninen kirjoitti...

Taitaa olla joku leviävä silmätulehdus. Niitähän tulee aina syksyisin, ja parantuminen kestää n.vuoden

Wille kirjoitti...

Siihenkin on lääkkeitä. "Lisätään vain suolaa haavoihin"

generated by sloganizer.net