tiistaina, syyskuuta 02, 2014

Laajakuva soi taustalla tätä kirjoittaessa

Eilinen iltavuoro ja tämänpäiväinen aamuvuoro menivät hyvin. Niin kuin arvelinkin niin turhaan taas jännitin töihiin paluuta. Eipä siellä mikään ollut muuttunut. Tai no hyviä työntekijöitä sieltä tuntuu lähtevän pois kovaa kyytiä. Kohta siellä ei ole jäljellä kuin me muutamat jotka emme ymmärrä lähteä. Aina ajattelen, että sitten jos se ja se lähtee niin itsekin lyön hanskat naulaan, mutta en varmaan koskaan kuitenkaan lähde kun kuitenkin aina on edes muutama sellainen työkaveri joiden kanssa on kivaa ja kun itse työkin on antoisaa. Ainakin välillä.

No se siitä. Tänään töiden jälkeen olen ollut väsynyt ja pinna kireällä. Ja typerää kun sen pitää aina heijastua niihin kaikkein tärkeimpiin ihmisiin. Niillehän sitä kiukkuilee. Ehkä osaltaan tänään ahdistanut sekin, että tätäkö se taas on että töitten jälkeen olen väsynyt ja ärtyisä koko illan.

Vielä se pitää mainita töistä, että eilen oli mukava hetki kun työkaveri uteli minulta milloin laitan facebookkiin taas ruokareseptejäni. Se pieni kommentti lämmitti mieltäni.

Huomenna on vapaa ja vaimo sanoi lähtevänsä pojan kanssa puistoon niin saan vähän omaa aikaakin. Se on kivaa. Vaikka aina siinä menee puolet ajasta siihen ettei keksi mitä tekis, kun on niin paljon vaihtoehtoja.

Nyt vois keittää iltakahvit.

Humppa Soi: Vanessa Mae - Widescreen

Ei kommentteja:

generated by sloganizer.net