perjantaina, heinäkuuta 12, 2013

Lumialla huoltamossa

Nyt leikin olevani ajan hermoilla ja kirjoittelen Lumiallani tätä tekstiä tänne. Hidasta ja takkuavaahan tämä kyllä on, enkä vieläkään oikein osu oikeisiin kirjaimiin vaikka vuoden päivät olen tätä räpeltänyt. Syy miksi kirjoitan näin on yksinkertainen: tylsyys ja ajan tappaminen. Olen nimittäin auton huollossa ja typeränä sanoin jääväni odottamaan....

Pieni katko tuli kirjoittamiseen, kun joku patu tuli juttelemaan kliseitä kanssani. Kun autohuolet, koirat, marjastus sekä Kaustisen festarit oli käsitelty niin selkävaivojen kautta ukko lähti jalottelemaan ja pääsin jatkamaan kirjoittelua.

Odottelu jatkuu ja jatkuu. Pari tuntia veikkasivat huollon kestävän. Todellisuudessa veikkaisin työn olevan tunnissa ohi, mutta kahteen se venytetään, että saadaan isompi lasku. Olenko muuten koskaan maininnut inhoavani automiehiä. Sellaisia reteitä jotka puhuu autoista kaikkitietävästi joita on autokaupat, korjaamot ja rengasliikkeet täynnä. Ehkä inhotus johtuu vaan siitä että ole itse niin ulalla asioista. Hyvä kun tiedän monta rengasta autossa on.

Ja taas ukkeli keskeytti. Vaikka ihan kivahan on rupatella. Aika kuluu nopeammin. Pari tuntia jo odoteltu. Saa nähdä kauan vielä menee.

Samalla hetkellä kun tuon sain kirjoitettua niin auto oli huollettu ja lähdin kotiin 200 € köyhempänä.

Kotonahan en saanut aikaiseksi jatkaa kirjoittelua, joten nyt kirjoitan tätä katsastuksessa. En varmaan nytkään saa tätä loppuun, kun on vain pikainen tarkastus, että olen korjannut viat ja ottanut opikseni.

Ja oikein arvasin. Nyt kuitenkin lopetan tämän ihan näin kotosalla ettei vallan mene naurettavaksi tämä touhu.

Seuraavaksi nokka kohti täydellisyyttä. Siitä lisää myöhemmin...

Ei kommentteja:

generated by sloganizer.net