tiistaina, huhtikuuta 17, 2012

Asiat etenee

Eilen jäi kirjoittamatta, kun oli jotenkin hässäkkäpäivä ja meni illalla niin myöhään. Paljon asioita onkin saatu eteenpäin tässä parin päivän sisällä.

Eilen oli töissä aivan järkyttävä päivä. Kiirettä ja kaaosta pukkas. Olin töiden jälkein aivan rätti ja kuitti. Asiaa ei hirveästi piristänyt postissa tulleet verolaput joissa ilmoitettiin 400 euron mätkyistä. Jippii, sanoin minä.

Iltaa myöten kuitenkin olo kirkastui ja kun pääsi omaan saunaan saunomaan kaikessa rauhassa vaimon kanssa, niin tuntui että kaikki on taas elämässä kohdallaan.

Tänään aamusta heti tuli vanhempani ja kävimme pankissa hieman laina-asioita laittamassa eteenpäin. Ensi viikolla viimeistään saadaan rahat ja talo maksettua.

Ja sähkö-, vesi- ja nettiasiatkin on nyt hoidettu. Kodinkoneetkin on nyt tilattu ja ne tulee viimeistään ensi viikolla. Tänään kävimme myös keittiöstä vähän höpöttelemässä alan liikkeessä. Että kyllä sekin siitä. Ja kunhan keittiön saa kuntoon niin sitten loput rempat saa tehtyä omalla tahdilla.

Tänään kylläkin iski pahemman luokan ahdistus päälle, kun kasasin ostamaamme pystynaulakkoa. Enkös vääntänyt yläosaa kiinni hieman liian kovasti ja hajotin koko paskan. Ja kun muutenkin väsytti niin muuta ei tarvittu kamelin selän katkaisemiseki. Kirosin jo koko talokaupat ja ryveskelin itsesäälissä, kun olen niin poropeukalo enkä osaa mitään tehdä. En kyllä oikeastikaan osaa yhtään mitään remontti- tai rakennushommia, mutta kyllä kai niistä jotenkin muiden avulla selviää.

Postikin yllätti iloisesti päivällä kun kolahti postiluukusta paketti. Se oli vaimoni nimellä ja ehdin jo ihmetelläkin, että mitähän sitä olet taas tilannut. No sieltähän paljastuikin minun tilaamani Jukka Takalon uusi levy ja c-kasetti. Vielä en kylläkään ole ehtinyt levyyn tutustua ja voikin olla että säästän sen huomiseen. Nyt nimittäin väsyttää niin paljon etten oikein jaksa keskittyä.

Huomenna töihin. Ei jaksaisi, eikä huvittaisi.

Humppa Soi: Axxis - Father, Father
Humpastalainattua:
"Hey you seen men of evil?
Why are you scared at night?
Leave your head beneath your pillow
Shh, don't make a sound."

Ei kommentteja:

generated by sloganizer.net