sunnuntaina, tammikuuta 17, 2010

"The Phantom of the Opera is there"

Viikonloppu tuli ja meni nopeasti. Perjantaina oli Kokkolan ammattikorkeakouluun tutustuminen. No tuli siellä yksi pieni pizzapala syötyä ja sitten lähdettyä pois. Porukkaa oli pienessä tilassa ihan liikaa ja kun siellä ei ollut mitään sellaista alaa esitteillä josta voisi olla edes vähän kiinnostunut niin tuumasimme että meillä riittää. Päivä sitten pöllöiltiin kaupungilla ja odoteltiin linja-autoa joka vei meidät kotiseudulleni Pohjois-Karja... eikun siis Keski-Suomeen.

Siellä vietimme lauantaina pikkusiskoni syntymäpäiviä ja bongailimme lintuja. Ja peuroja. Ja yhden jäniksen. Ja kilpikonnan. Se tosin ei ollut luonnossa vaan altaassa. Launtai-iltana näimme myös erään nimeltämainitsemattoman kämppikseni Tampereen ajoilta. Täytyy todeta että vaikka ei oltu pitkään aikaan nähty niin juttujen taso oli samalla alhaisella tasolla kuin aina ennenkin.

Sunnuntaina eli tänään paistelimme rannassa hieman makkaraa ja sitten saunan kautta takaisin Kokkolaan. Ja täällä musikaali-ilta. Katsoimme Oopperan kummituksen. Tykkäsin.

Huomenna arki jatkuu ja toivottavasti myös edes vähän opinnäytetyömme.

Televisiostabongattua: "Henget tarvitsevat yhteyden veteen"

3 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Huu, opinnäytetyö. Mun pitäs kanssa alkaa sitä kohta suunnittelemaan, ei hyvää päivää :s

Wille kirjoitti...

Joo. Se on pieni peikko mutta onneksi meillä se on kuitenkin suhteellisen helppo tehdä. Ei mikään kovin laaja. Mutta toisaalta olen aika laiska tekemään joten kiire ja hätä kuitenkin iskee päälle.

AC/DC kirjoitti...

Mitä sitä alhaista juttujen tasoa suotta nostamaan :D

generated by sloganizer.net